BIOSEPT PLUS, comprimate de supt – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

BIOSEPT PLUS, comprimate de supt

Articole

În perioadele în care virozele sunt frecvente, aerul reprezintă vehiculul prin care virusul poate pătrunde în corp, mai ales atunci când venim în contact cu o persoană răcită. Prin vcomprimate moiorbire, strănut, tuse se pot transmite germenii patogeni prezenți la nivelul cavității bucale, care constituie o poartă de intrare și ieșire pentru virusuri și bacterii.

Biosept Plus

Pentru a împiedica dezvoltarea acestor germeni patogeni cu care putem intra în contact, am conceput comprimatele de supt BIOSEPT PLUS. Acestea conţin 3 plante cheie pentru apărarea organismului, propolis şi 9 uleiuri esenţiale cu acţiune puternică antivirală, care inhibă dezvoltarea germenilor patogeni (virusuri şi bacterii) la nivelul cavităţii bucale, oprind la poarta de intrare procesul infecţios. Astfel vă ajută eficient în profilaxia virozelor respiratorii.

            Echinacea, lemnul dulce, astragalusul şi uleiurile esenţiale alese în formula acestui produs (eucalipt, lămâie, mentă, tea tree, palmarosa, scorțișoară, cuișoare, cimbru şi rozmarin) au dovedit în studii acţiune asupra mai multor tipuri de virusuri printre care şi cele respiratorii [2].

Un studiu publicat în anul 2006, demonstrează că echinacea, astragalusul și  lemnul dulce au stimulat celulele imune, în termen de 24 de ore de la administrare iar efectul a continuat cel puțin 7 zile. În plus, cele trei plante medicinale au arătat un efect aditiv atunci când au fost utilizate în combinație [1].

            În această formulă propolisul şi lemnul dulce reduc durerile și iritația de la nivelul gâtului. Efectele se simt încă de la primele administrări.

Pe lângă acţiunea antiviră, uleiurile esențiale de menta şi eucalipt au un efect puternic decongestionant al căilor respiratorii.

Comprimatele BIOSEPT PLUS au un gust plăcut, fiind ușor de administrat și în cazul copiilor cu vârsta peste 3 ani. După administrare, nu consumaţi alimente sau lichide timp de 30 de minute.

  1. Brush JMendenhall EGuggenheim AChan TConnelly ESoumyanath ABuresh RBarrett RZwickey H. The effect of Echinacea purpurea, Astragalus membranaceus and Glycyrrhiza glabra on CD69 expression and immune cell activation in humans. Phytother Res.2006 Aug;20(8):687-95.

2.Vimalanathan, Selvarani, and Hudson, James. “Anti-influenza virus activity of essential oils and vapors.” American Journal of Essential Oils and Natural Products, vol. 2, no. 1, 2014, pp. 47-53.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.