facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-11-27
Vizualizari: 7142
Comentarii: 2
Biosept Plus, antibiotic natural pentru tratarea infecțiilor la copii

Infecțiile respiratorii, digestive și urinare sunt, adesea, întâlnite la copii. Părinții au la dispoziție o soluție fără efecte secundare, oferită de farmacia naturii, pentru tratarea acestora. Produsul Biosept Plus, un antibiotic natural produs de Fares Orăștie, reprezintă o soluție foarte eficientă.antiseptic al gurii si gatului

Biosept Plus crește rezistența organismului și sustine mecanismele de apărare ale acestuia. El este, în același timp, un excelent antibiotic, antiviral și antiinflamator, cu rezultate certificate prin studiile clinice realizate în infecții și inflamații respiratorii, digestive și urinare. Acest produs conține ulei esențial de ti-tree și ulei esențial de cuișoare.

Ti tree (sau tea tree) este un arbore din familia Melaleuca, nativ din Australia. Aborigenii australieni folosesc de sute de ani frunzele lui pentru tratarea rănilor infectate purulente. Ti tree a fost adus în Europa în anii 1930, când proprietăţile sale curative au fost identificate. În timpul celui de-al doilea Război Mondial, uleiul esenţial de ti tree a fost inclus în trusele militare de prim-ajutor pentru trupele care luptau în zonele tropicale. El reprezintă un aliat preţios al sistemului imunitar în apărarea organismului. Utilizat sub formă de comprese este eficient contra înţepăturilor de insecte, precum şi pentru menţinerea sănătăţii pielii. Are, de asemenea, o multitudine de utilizări legate de tulburările la nivel psihic și emotional. Este folosit cu succes ca antiseptic, împotriva infecțiilor bacteriene, de asemenea în curățarea și dezinfectarea tăieturilor și a rănilor. Nu este toxic și are o gamă largă de indicații, la fel ca și levănțica. Este unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice.

Biosept Plus este recomandat în afecțiuni respiratorii (răceală, gripă, amigdalită, bronșită, astm bronșic), otită, sinuzită, dureri dentare, cistite, enterocolite, colici, balonare, paraziți intestinali, candida. Biosept Plus este un produs de uz intern produs de Fares Orăștie, prima alegere în ceaiuri și remedii naturale a românilor. Se administrează 2-3 picături de 3 ori pe zi, între mese, într-o linguriță de miere. Durata unei cure este de 10-14 zile.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună dimineața, ce antibiotic de la fares îmi recomandați pentru un copil de 15 ani, are o tuse iritativa. Mulțumesc!!! Sau usirop. n

Raspuns Fares: Va recomandam siropul Plantusin forte impreuna cu ceaiul Plantusin.
Balan
27 Noiembrie 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri