facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-12-11
Vizualizari: 835
Comentarii: 0
Biosept în abordarea naturală a virozelor respiratorii

Abordarea naturală a virozelor respiratorii încă de la primele simptome cu ajutorul plantelor medicinale cu proprietăți antivirale limitează evoluția bolii la 2 maxim 3 zile, reduce, simptomatologia clinică, reduce severitatea bolii care rămâne limitată la căile respiratorii superioare și nu progresează spre căile respiratorii inferioare, afectează doar poarta de intrare, cu consecințe minore, adică ușoare dureri de gât sau nas infundat.

Biosept capsule


capsule din planteAstfel de rezultate au fost obținute în cadrul evaluării eficienței produsului Biosept capsule care s-a realizat în colaborare cu medici specialiști pneumologi și medici de familie. A fost monitorizat un lot de 138 de persoane diagnosticate cu viroze respiratorii la care s-a administrat produsul Biosept în doză de 1 capsulă de 3 ori pe zi.

S-a constatat că administrarea de la primele semne de viroză a ameliorat simptomatologia și persoanele și-au putut continua activitatea zilnică neîntrerupt. Practic în 3 zile s-au redus simptomele și în 5-7 zile s-a remis complet tabloul clinic de viroză. O observație specială a fost aceea că Biosept capsule nu provoacă reacții adverse sau leziuni gastrice chiar și în cazul administrării repetate.

Prin compozița sa din plante cu efect antiviral (frunze de măslin, lichen de piatră, cuișoare, muguri se plop), produsul Biosept capsule, este o alternativă naturală indicată persoanelor cu infecții și inflamații respiratorii de cauză virală.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri