facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-01-29
Vizualizari: 1783
Comentarii: 0
Biosept Forte – eficiență demonstrată în viroze respiratorii

Aproximativ 80% din infecțiile respiratorii sunt cauzate de virusuri, de aceea un remediu natural cu proprietăți antivirale este prima alegere indicată când începe să te doară gâtul, capul și mușchii, semn că se instalează o răceală.capsule moi

Biosept forte este un produs pe bază de uleiuri esențiale pure și riguros caracterizate din punct de verede botanic şi biochimic (de roiniță, copaiba, rozmarin, palmarosa, niaouli, mentă, tămâie, scorțișoară și  ghimbir), care, conform studiilor, au capacitatea de a reduce puterea de infectare a virusurilor și le inactivează încă de la primele administrări.

Rezultatele clinice evaluate pe un lot format din pacienți diagnosticați cu viroză respiratorie, la care s-a administrat Biosept forte, conform prospectului, timp de 8 zile, a arătat instalarea efectului terapeutic încă din prima zi de administrare. Febra s-a normalizat la finalul celei de-a doua zile de tratament, menținându-se apoi în limite normale. Din a treia zi de administrare obstrucția nazală (nas înfundat), disfagia (dificultatea la înghițire), curbatura (durere şi stare de oboseală musculară), durerea de cap s-au ameliorat în procent de peste 70%.

La finalul curei s-a înregistrat dispariția febrei, a durerilor de gât și a obstrucției nazale la peste 83,33% dintre pacienți; remiterea durerilor musculare la 66,67% și ameliorarea semnificativă la ceilalți 33,33% dintre pacienți; dispariția durerii de cap la 79,17% dintre pacienți; remiterea tusei la 70% dintre pacienți și ameliorarea semnificativă a acesteia la ceilalți 30% dintre pacienți.

O observație specială a fost aceea că Biosept Forte a fost bine tolerat, nu a provoacat reacții adverse sau iritare gastrică, fiind o alternativă naturală și pentru  persoanele cu infecții respiratorii care prezintă intoleranță la medicamentele clasice.

 Bibliografie

 

1. G. Pourghanbari et al. Antiviral activity of the oseltamivir and Melissa officinalis L. essential oil against avian influenza A virus (H9N2). VirusDis. (April–June 2016) 27(2):170–178.

2. A Schuhmacher, J Reichling, P Schnitzler. Virucidal effect of peppermint oil on the enveloped viruses herpes simplex virus type 1 and type 2 in vitro. Phytomedicine. 2003;10(6-7):504-10.

3.Chang JS, Wang KC, Yeh CF, Shieh DE, Chiang LC. Fresh ginger (Zingiber officinale) has anti-viral activity against human respiratory syncytial virus in human respiratory tract cell lines. J Ethnopharmacol. 2013;145(1):146–151.

4. K.Hayashi et al. Inhibitory effect of cinnamaldehyde, derived from Cinnamomi cortex, on the growth of influenza A/PR/8 virus in vitro and in vivo. Antiviral Res. 2007 Apr;74(1):1-8

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri