facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-02-26
Vizualizari: 1394
Comentarii: 0
Biosept capsule vegetale

În perioada sarcinii sunt foarte puţine medicamente cu substanțe de sinteză care să poată fi administrate viitoarelor mămici. O alternativă naturală este reprezentată de capsulele vegetale Biosept pentru femei însărcinate şi mămici care alăptează, din gama Mami şi bebe.tratamente naturiste

Plantele din compoziţia capsulelor face ca acest remediu să poată fi folosit de către mame în timpul gravidității, în siguranţă. Datorită conţinutului de lichen de piatră, extractului din frunze de măslin, fructe de noni, şi rizomi de ghimber, Biosept este foarte eficient în răceli, viroze prin efectul antiinflamator, antitermic prin stimularea transpirației, antitusiv și expectorant, toate acestea într-o singură capsulă.

Fitocomplexul din fiecare plantă este alcătuit din substanţe active, vitamine, oligoelemente şi minerale, uleiuri esenţiale, care îşi potenţează efectul. Astfel, lichenul de piatră este emolient, antitusiv, antiinflamator, în timp ce noni conţine peste 150 de substanţe biologic active, aminoacizi, enzime, substanțe minerale, cu importante efecte antibacteriene, antiinflamatoare şi antifebrile. Frunzele de măslin conțin oleuropeină care pătrunde prin învelişul lipoproteic al germenilor, inhibând şi replicând ARN-ul acestora. În plus, ghimbirul diminuează greața şi vărsăturile frecvente mai ales în primul trimestru de sarcină, dar este şi antiinflamator, antitermic, antispastic şi antitusiv.

Tratarea afecțiunilor acute din perioada de sarcină fără afectarea embrionului şi apoi a fătului este de mare importanţă. Începerea tratamentului cu Biosept capsule vegetale de la apariția primelor simptome înseamnă o vindecare rapidă şi protejarea noii vieţi pentru a se naște sănătoasă. Trei capsule pe zi, sau șase pe zi în cazuri mai severe, sunt uşor de administrat şi foarte eficiente.

Dr Luminiţa Sârcă

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri