×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Biosept – antibacteriene, antivirale naturale

Remedii Boli Si Afectiuni

Trebuie să ştim că există plante medicinale cu o mare putere antibacteriană şi antivirală. Plantele medicinale au toleranță şi biodisponibilitate crescută faţă de produsele chimice, de sinteză, nu produc  tulburări digestive, nu distrug flora intestinală şi, astfel, nu scad imunitatea, nu produc candidoză.

Produsele naturale înlătură primele simptome ale răcelii, distrug virusurile şi, în acelaşi timp, întăresc rezistenţa organismului, crescându-i capacitatea naturală de apărare. 

Compania noastră,  prima alegere în ceaiuri și remedii naturale a românilor, sursă de sănătate din inima Daciei, a realizat mai multe reţete de produse eficiente şi fără efecte adverse, recomandate în tratarea răcelilor la copii.

Pentru un tratament natural eficient vă recomand CAPSULELE BIOSEPT, care conţin: frunze de măslin, extract de scoarţă de salcie, lichen-de-piatră, muguri de plop, cuişoare. Capsulele au  eficienţă clinică confirmată de medici pneumologi în tratamentul infecţiilor respiratorii.

Vă recomand  aceste capsule în tratamentul infecţiilor şi inflamaţiilor respiratorii, infecţiilor digestive, infecţiilor uro-genitale. Doza recomandată este de 1- 2 capsule de 3 ori pe zi, între mese. Durata unei cure este de 15-30 zile.imunostimulent

În urma cercetărilor  şi evaluărilor clinice efectuate pe combinaţiile de uleiuri esenţiale, am realizat 2 formule noi de antibiotice naturale:

soluţia de uleiuri esenţiale BIOSEPT FORTE (ulei esenţial de cimbru şi cuişoare), cu puternice proprietăţi antibacteriene, antivirale, antifungice  şi antiparazitare, având, în acelaşi timp, şi acţiune antiinflamatoare şi antispastică;

– soluţia de uleiuri esenţiale BIOSEPT  PLUS (ulei esenţial de ti-tree şi cuişoare), ce reprezintă un  antibacterian şi antiviral natural cu spectru larg; în plus, are şi proprietăţi antifungice, fiind recomandat şi  în candidoze.

Soluţia de uleiuri esenţiale BIOSEPT PLUS o recomandăm şi ca uz extern în:

– inflamaţiile și infecţiile gurii – dentalgii, gingivite, stomatite, afte bucale;

– infecţii și inflamaţii ale pielii – acnee, furuncule, stafilococii, dermatite micotice, herpes, zona  zoster.

Pentru copii mici, recomandăm SIROPUL BIOSEPT, care conține echinacea, lichen-de-piatră, șovârv, cimbrișor, extract de Andrographis paniculata, frunze de măslin, ghimbir, cuișoare, scorțișoară, ulei esențial de geranium, lămâie, scorțișoară și Ravensara aromatica. Are proprietăți antibacteriene, antivirale, antifebrile, antiinflamatoare, imunostimulente și expectorante, fiind recomandat în stări febrile, răceală, gripă, amigdalită, faringită, bronşită, herpes, parazitoze intestinale, cistite.

O altă formă de condiționare este TINCTURA BIOSEPT (extracte de muguri de plop, isop,  hrean, cuișoare, iarbă-mare, ulei esenţial de ti-tree, ulei esenţial de fenicul, ulei esenţial de cimbru). Este un bun  antibacterian, antiviral, antiinflamator, antispastic, expectorant, fiind recomandat în răceală, gripă, bronșită, tuse. Se administrează 20-40 picături de 3 ori pe zi, între mese.

În funcţie de vârstă,  afecţiune, de intensitatea în evoluţia bolii se alege produsul  potrivit din gamă.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.