×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

BIOSEPT A5 – capsule

Articole de Specialitate

BIOSEPT A5 capsule de la Fares este un produs natural din plante medicinale foarte eficient în tratarea afecţiunilor acute ale căilor respiratorii superioare, enterocolitelor, cistitelor și anexitelor.

Găsim în compoziţia acestor capsule plante medicinale cu acţiune antiinflamatoare, antiseptică, antivirală, antiparazitară şi antifungică. Este remarcabil faptul că un produs natural poate fi folosit pentru tratarea diferitelor afecţiuni acute, fie respiratorii, digestive sau urogenitale, iar aceasta se datorează fitocomplexului de substanţe bioactive din compoziţia plantelor medicinale.

Efectul antibacterian, antiviral şi antifungic al unei plante medicinale este specific remediilor naturale – ceea ce nu se întâlneşte la medicamentele de sinteză – tocmai datorită compoziţiei extraordinar de complexă a acestora.ulei esential

Sunt asociate în această reţetă frunze de măslin, lichen de piatră, muguri de plop, extract uscat de scoarţă de salcie şi cuişoare. Uleiurile esenţiale din compoziţia acestor plante, în special din cuişoarele, întăresc efectul terapeutic complex al celorlalte substanţe bioactive.

Mugurii de plop au o compoziţie asemănătoare propolisului, deci sunt foarte bogaţi în minerale, vitamine, oligoelemente și uleiuri esenţiale. Lichenul de piatră are efect emolient şi antiinflamator. Scoarţa de salcie este antiinflamatoare şi febrifugă, iar frunzele de măslin au efect antiinflamator, antibacterian şi  antiviral.

 

Forma de condiţionare sub formă de capsule permite o administrare uşoară. Durata unei cure de tratament este între 7 şi 30 de zile, administrându-se 3 capsule pe zi. În cazurile cu simptomatologie mai severă se poate asocia cu capsule moi Biomicin sau Biomicin forte.

 

Dr. Luminiţa-Natalia Sârcă

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.