facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-12-11
Vizualizari: 2191
Comentarii: 0
Biosept A5 – antiviral

Biosept A5 este o formulă cu aceleaşi indicaţii terapeutice ca şi Bioseptul A18, adică viroze şi infecţii acute de căi respiratorii superioare, digestive sau uro-genitale, dar nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

Este o combinaţie de plante medicinale la fel de eficientă, cuprinzând frunze de măslin, lichen de piatră, muguri de plop, cuişoare şi extract de scoarţă de salcie.capsule din plante

Substanţele bioactive din frunzele de măslin – în special oleuropeina – au efect antibacterian asupra unei game largi de germeni patogeni, antiviral şi antiinflamator.

Lichenul de piatră este emolient al mucoaselor, antiseptic şi antiinflamator.

Mugurii de plop sunt cunoscuţi ca propolis vegetal, conţinând multe dintre substanţele antibacteriene şi antivirale din propolis. Au şi un efect cicatrizant deosebit.

Uleiul esenţial din cuişoare are în primul rând efect antiviral şi antibacterian, completând acţiunea substanţelor active din frunzele de măslin.

Sunt de asemenea antifungice şi vermifuge (antiparazitare), extinzând astfel indicaţiile şi eficacitatea pentru bolnavi cu astfel de probleme de sănătate şi care fac un episod infecţios acut.

Acţiunea plantelor medicinale din compoziţia Bioseptului A5 este foarte bună şi în cazul celor cu afecţiuni cronice – de ex. bronşite cronice, infecţii urinare cronice, anexite cronica sau parazitoze intestinale –

Perioada de tratament se recomandă în funcţie de starea bolnavului şi de afecţiunea pe care o are – acută sau cronică –

Se administrează 3 capsule pe zi, înainte de masă cu aproximativ 30 de minute, 15 – 30 de zile sau, în funcţie de situaţie conform recomandării medicului.

Tratamentul cu capsule Biosept A5 poate fi completat cu ceaiuri Fares – P pulmonar sau Hapciu în cazul afecţiunilor respiratorii sau Diurosept pentru infecţiile urogenitale – sau cu ceaiuri simple Fares, de ex. măceşe, tei, fructe de pădure, ş.a.

Pentru afecţiunile acute de căi respiratorii superioare, Bioseptul A5 se poate asocia cu Hapciu solubil în primele zile de boală.

Acesta se găseşte sub formă de plicuri, conţinutul dizolvându-se în jumătate de pahar cu apa fierbinte.

Ameliorarea simptomatologiei este evidentă din primele zile de tratament.

 

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri