facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-12-11
Vizualizari: 986
Comentarii: 0
Biosept A18 – Gama Mami si Bebe

Iarna a început cu vreme schimbătoare – zile mai calde urmate de zile reci, cu vânt şi ploaie –tratamente naturiste

În asemenea condiţii sunt frecvente virozele respiratorii. Antibioticele nu au efect asupra virusurilor aşa că nu sunt recomandate în tratamentul acestora. Multe plante medicinale au acţiune antivirală şi de aceea sunt eficiente ca tratament de primă intenţie în aceste cazuri.

Biosept este un produs natural, din plante medicinale, care aduce în organismul nostru atât substanţele bioactive, cât şi energia acestora. Se ameliorează astfel şi starea generală a bolnavilor.

Fares a realizat formula Biosept A18  pentru femeile însărcinate şi mamele care alăptează. Acesta face parte din gama Mami şi Bebe – formule inspirate şi foarte eficiente pentru aceşti pacienţi delicaţi şi vulnerabili – Este un produs natural original şi unic prin compoziţia sa, specific reţetelor Fares.

Plantele medicinale care alcătuiesc Bioseptul A18 nu reprezintă nici un risc pentru făt sau pentru bebeluşii care sunt alăptaţi. Lichenul de piatră, extractul de frunze de măslin, turmericul, echinacea şi rizomi de ghimbir alcătuiesc Bioseptul A18, cu acţiune antivirală, antibacteriană, antiinflamatoare, antifebril, expectorant şi emolient al mucoasei respiratorii.

Puse împreună îşi potenţează efectul, ameliorând în scurt timp starea bolnavilor. Acest Biosept – A18 – poate fi folosit de orice bolnav cu viroze sau infecţii  -  respiratorii, digestive şi uro-genitale – dar are particularitatea că se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

Se administrează 3 capsule pe zi, 7-15 zile.

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri