facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-06-13
Vizualizari: 1661
Comentarii: 0
Biomicin urinar – soluţia naturală pentru combaterea cistitei estivale

Cistita este o inflamaţie a vezicii urinare, de obicei cauzată de o infecţie a acesteia. Poate afecta atât femeile, cât şi bărbaţii. Studiile arată că fiecare femeie se va confrunta cu cistită cel puţin o dată în viaţă. Ea  este una dintre bolile a căror frecvenţă creşte în perioada estivală, provocând neplăceri mai ales în timpul vacanţei; vestimentaţia din sezonul estival este deosebit de lejeră, mai poate fi  însoţită şi de un costum de baie umed, de apa rece din bazinul de înot, etc. Un costum de baie umed poate deveni un pericol. El poate determina nu doar un disconfort, ci şi usturimi la urinare, prin inflamarea vezicii şi apariţia cistitei.

Aromaterapia reprezintă un rezervor uriaş, o sursă reală de remedii naturale cu eficienţă crescută, având în vedere compoziţia complexă a uleiurilor esenţiale şi multiplele lor proprietăţi.antibacterian natural

Uleiurile esenţiale sunt antiinflamatorii şi antibacteriene cu spectru foarte larg.

Astfel pentru combaterea cistitei estivale şi nu numai, remediul natural Biomicin urinar capsule moi constituie o alternativă eficientă de terapie. Combinaţia de ulei esenţial de oregano (şovârv), cimbru, scorţişoară şi ienupăr, datorită spectrului  larg de acţiune, este de real folos în aceste cistite.

Cercetări de laborator publicate în 2013-2014 au demonstrat de asemenea că uleiul esenţial de oregano are cea mai puternică activitate antibacteriană asupra Escherichiei  coli – agentul patogen cel mai frecvent întâlnit în infecţiile urinare joase.

La acestea se adaugă uleiul esenţial de cimbru şi ienupăr cu acţiune antibacteriană pe numeroşi agenţi patogeni printre care Escherichia coli, Staphylococcus aureus şi antifungica pe Candida albicans.

Uleiul esenţial de scorţişoară conţine aldehida cinamică cunoscută ca fiind dintre cele mai puternice antimicrobiene – mai puternică  chiar decât fenolul, conform descrierilor din literatura de specialitate. A fost testată acţiunea antibacteriană a uleiului esenţial de scorţişoară pe bacteriile Gram-negative şi Gram-pozitive arătând eficienţă nu doar asupra acestora ci şi asupra Candidei albicans care şi ea este mai  frecventă în această perioada a anului.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri