×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Biomicin urinar – eficiență confirmată în anexite

Articole

Anexita, cunoscută și sub denumirea de Boala inflamatorie pelvină este o infecție a organelor reproducătoare feminine, ce poate cuprinde uterul, trompele uterine și ovarele.

Se manifestă prin inflamații și disconfort în partea inferioară a abdomenului. Concomitent, pot să apară scurgeri vaginale anormale, cu miros neplăcut, consistență modificată și culoare galben-verzuie. În unele cazuri, anexita poate fi însoțită de febră sau simptome similare cu cele ale infecțiilor urinare: nevoia de a merge des la toaletă și usturime la urinare.antibacterian natural

Tratamentul se face cu antibiotice și antiinflamatoare. Puteti opta pentru un antibiotic natural – Biomicin urinar capsule moi, formulă din 3 uleiuri esenţiale (șovârv, scorțișoară, cimbru), cu eficiență confirmată clinic în infecții uro-genitale.

Evaluarea eficienței terapeutice a produsului Biomicin urinar capsule moi, s-a efectuat pe un lot de femei cu diagnosticul de anexită (boală inflamatorie pelvină), inclusiv la persoane cu aderențe peritoneale post-intervenție chirurgicală.

S-a administrat 1 capsulă de Biomicin urinar de 3 ori pe zi, la o oră după masă timp de 10 zile.

Simptomele monitorizate au fost: durere în abdomenul inferior și în pelvis, secreții vaginale cu miros neplăcut, sângerări uterine anormale, febră, frisoane, urinare dificilă sau dureroasă, usturime la urinare.

Instalarea efectului terapeutic a avut loc după 3-4 zile de la începerea tratamentului cu Biomicin urinar capsule moi, prin ameliorarea simptomelor în medie cu 51%.

La finalul tratamentului s-au obținut următoarele rezultate:

– Durerea în abdomenul inferior și în pelvis s-a remis în 89,29% dintre cazuri și s-a ameliorat la 10,71% în procent de 95%.

– Secrețiile vaginale s-au remis în 84,62% dintre cazuri și s-au ameliorat la 15,38% în procent de 93%.

– Sângerările uterine anormale s-au ameliorat în 66,67% dintre cazuri în procent de 80%.

–  Febra s-a remis în 63,64% dintre cazuri și s-a ameliorat  ajungând la valoarea de 37,4 grade în celelalte cazuri.

–  Frisoanele s-au remis în toate cazurile.

– Urinarea dificilă sau dureroasă s-a remis în 96,30% dintre cazuri și s-a ameliorat în procent de 80% în celelalte cazuri.

–  Usturimea la urinare s-a remis în toate cazurile.

Biomicin urinar capsule moi s-a dovedit eficient ca unic tratament pentru dispariția simptomelor anexitei, fără a produce efecte secundare, fără afectarea florei intestinale.

 

Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.