facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-08-05
Vizualizari: 14938
Comentarii: 27
Biomicin urinar – eficiență confirmată în anexite

Anexita, cunoscută și sub denumirea de Boala inflamatorie pelvină este o infecție a organelor reproducătoare feminine, ce poate cuprinde uterul, trompele uterine și ovarele.

Se manifestă prin inflamații și disconfort în partea inferioară a abdomenului. Concomitent, pot să apară scurgeri vaginale anormale, cu miros neplăcut, consistență modificată și culoare galben-verzuie. În unele cazuri, anexita poate fi însoțită de febră sau simptome similare cu cele ale infecțiilor urinare: nevoia de a merge des la toaletă și usturime la urinare.antibacterian natural

Cura se face cu antibiotice și antiinflamatoare. Puteți opta pentru un antibiotic natural - Biomicin urinar capsule moi, formulă din 3 uleiuri esenţiale (șovârv, scorțișoară, cimbru), cu eficiență confirmată clinic în infecții uro-genitale.

Evaluarea eficienței produsului Biomicin urinar capsule moi s-a efectuat pe un lot de femei cu diagnosticul de anexită (boală inflamatorie pelvină), inclusiv la persoane cu aderențe peritoneale post-intervenție chirurgicală.

S-a administrat 1 capsulă de Biomicin urinar de 3 ori pe zi, la o oră după masă timp de 10 zile.

Simptomele monitorizate au fost: durere în abdomenul inferior și în pelvis, secreții vaginale cu miros neplăcut, sângerări uterine anormale, febră, frisoane, urinare dificilă sau dureroasă, usturime la urinare.

Instalarea efectului benefic a avut loc după 3-4 zile de la începerea curei cu Biomicin urinar capsule moi, prin ameliorarea simptomelor în medie cu 51%.

La finalul curei s-au obținut următoarele rezultate:

- Durerea în abdomenul inferior și în pelvis s-a remis în 89,29% dintre cazuri și s-a ameliorat la 10,71% în procent de 95%.

- Secrețiile vaginale s-au remis în 84,62% dintre cazuri și s-au ameliorat la 15,38% în procent de 93%.

- Sângerările uterine anormale s-au ameliorat în 66,67% dintre cazuri în procent de 80%.

- Febra s-a remis în 63,64% dintre cazuri și s-a ameliorat  ajungând la valoarea de 37,4 grade în celelalte cazuri.

-  Frisoanele s-au remis în toate cazurile.

- Urinarea dificilă sau dureroasă s-a remis în 96,30% dintre cazuri și s-a ameliorat în procent de 80% în celelalte cazuri.

-  Usturimea la urinare s-a remis în toate cazurile.

Biomicin urinar capsule moi s-a dovedit eficient in combaterea simptomelor anexitei, fără a produce efecte secundare, fără afectarea florei intestinale.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Buna ziua! pentru infectii repetate cu ureoplasma, ce recomandati?

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Biomicin urinar, cate 1 capsula de 3-4 ori pe zi, 10-15 zile si ceaiul Diurosept cate 4-6 cani pe zi, 3-6 saptamani. Se asociaza capsulele Diurosept cu merisor cate 1 capsula de 3 ori pe zi. Capsulele Diurosept cu merisor se pot administra 1-3 luni. Multa sanatate!
Maria
30 Mai 2023

Bună ziua!
Pentru o tânără de 19 ani care se lupta cu infecțiile urinare de aproximativ 4 ani, a luat și antibiotice și naturiste dar tot reapare, acum diagnosticata și cu Anexita ovar drept ce recomandați?

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Biomicin urinar, cate 1 capsula de 3-4 ori pe zi, 10-15 zile si ceaiul Diurosept cate 4-6 cani pe zi, 3-6 saptamani.Se asociaza capsulele Diurosept cu merisor cate 1 capsula de 3 ori pe zi .Capsulele Diurosept cu merisor se pot administra 1-3 luni.
Claudia
1 Martie 2023

Bună ziua, Eu am născut acum 2 luni,mi se pare că de la cusaturi să am un pic de infecție, credeți că pot lua biomicin chiar dacă alaptez??

Raspuns Fares: Va recomandam Mami Biomicin urinar.
TANIA
7 Februarie 2023

Bunā ziua! Pentru staphylococcus aureus cum sā-l administrām? Sotul face dializā peritonealā si nu poate scāpa de infectie. În 2 luni a luat de douā ori exacilinā injectabilā.

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Biomicin urinar, cate 1 capsula de 3-4 ori pe zi, 10-15 zile si ceaiul Diurosept cate 4-6 cani pe zi, 3-6 saptamani.Se asociaza capsulele Diurosept cu merisor cate 1 capsula de 3 ori pe zi .Capsulele Diurosept cu merisor se pot administra 1-3 luni.
Judit 64
4 Februarie 2023

Buna ziua pt infecție ureaplasma si mycroplasma si anexita, biomicin urinat sau forte ?

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Biomicin urinar, cate 1 capsula de 3-4 ori pe zi, 10-15 zile si ceaiul Diurosept cate 4-6 cani pe zi, 3-6 saptamani.Se asociaza capsulele Diurosept cu merisor cate 1 capsula de 3 ori pe zi .Capsulele Diurosept cu merisor se pot administra 1-3 luni.
Geanina
4 Februarie 2023

Bună ziua ce recomandați pentru streptococ grup b

Raspuns Fares: Buna ziua. Pentru adult va recomandam capsulele Biomicin forte si capsulele Biosept, cate 1 capsula de 4 ori pe zi, din fiecare, 2 saptamani. Dupa o pauza de 2 saptamani cura se poate relua. In functie de simptomatologie se pot asocia si alte remedii naturale. Multa sanatate!
Andreea
2 Februarie 2023

Buna ziua!
Ce recomandati pentru o candida inflamatorie care la una doua luni reapare,si hidrosalpins stang(trompa infundata)
Multumesc!

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Candisept, cate 1 capsula de 2 ori pe zi, 15 zile. Dupa o pauza de 2 saptamani cura se poate relua. Multa sanatate!
Ermina
16 Octombrie 2022

Bună seara
. Pentru hernie de disc cu compresie pe nervul sciatic, aveți tratament. Am dureri foarte mari

Raspuns Fares: Nu avem un remediu specific problemei dvs.
Tripon Marioara
25 Martie 2022

Bună ziua,ptr un copil de 6 ani ptr urinari dese,urocultura, examen urina bune,am făcut eco de abdomen -e în limite normale și totuși urinează des,merge biomicin urinar?

Raspuns Fares: Faceți un tratament antiparazitar copilului și fără dulciuri ( niciodată)și lactate( o perioada.
Luca
23 Februarie 2022

Buna ziua, am avut o intervenție chirurgicală ptr o histerectomie totala acum doi ani și în urma acesteia fac dese infecții urinare daca așa le pot numi dar la analize nu apare nimic ,dar eu am usturime disconfort ,durere pelviana ,am tot luat și antibiotice și urakiv și nimic dispare și la o luna două apare iar.Ce as putea lua va rog?

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Biomicin urinar, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 2 saptamani. Dupa o pauza de 2 saptamani cura se poate relua. Se asociaza ceaiul Diurosept cate 3-5 cani pe zi, 4-6 saptamani. Se pot asocia pentru efecte mai intense si capsulele Diurosept, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 3-6 saptamani.
Blaj Maria
8 Februarie 2022

Buna ziua, pentru anexita bilaterala si ureaplasma recidivanta la 3 luni, ce imi recomandati? Multumesc

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Biomicin forte si capsulele Biosept, cate 1 capsula de 3-4 ori pe zi din fiecare, 2 saptamani. Dupa o pauza de 2 saptamani cura se poate relua.
Enache Ana-Maria
9 Ianuarie 2022

Pastilele diuorsept costipă?

Raspuns Fares: La dozele recomandate nu.
Gina
5 Ianuarie 2022

Buna ziua! Pentru chist ovarian, obstructie tubara stanga si congestie pelvina stanga mi s a recomandat Azitrox, il pot inlocui cu Biomicin Forte sau Biomicin Urinar? Sau ce imi recomandati?

Raspuns Fares: Se pot administra capsulele Biomicin forte si capsulele Biosept, cate 1 capsula de 3-4 ori pe zi, 2 saptamani. Dupa o pauza de 2 saptamani, cura se poate relua.
Elena
23 Noiembrie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri