×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Biomicin urinar – eficient în infecții urinare

Articole

Uleiurile esențiale sunt cele mai puternice antibiotice naturale pe care le poți folosi în caz de infecții urinare. Spre deosebire de antibioticele de sinteză, acestea nu afectează flora intestinală, sau ficatul.capsule din ingrediente naturale

Biomicin urinar este un produs natural ce conține o combinație optimă de uleiuri  esențiale (șovârv, cimbru și scorțișoară), ce a dovedit clinic o eficiență de 95,45%, ca unic tratament pentru negativarea germenilor de la nivelul tractului urinar.

Evaluarea eficienței produsului Biomicin urinar capsule moi s-a realizat în colaborare cu medici specialiști de medicină internă și de familie. Produsul a fost administrat unui lot de pacienți cu diagnosticul de infecție a tractului urinar. Au fost monitorizate semnele, simptomele și rezultatele investigațiilor paraclinice: disurie (disconfortul la urinare), polakiurie (urinare frecventă), sensibilitate în abdomenul inferior, urocultură, înainte de începerea tratamentului, în cadrul vizitei medicale inițiale și la finalul tratamentului, în cadrul ultimei vizite medicale.

După 7 zile de administrare a câte 3 capsule moi pe zi de Biomicin urinar disconfortul la urinare a dispărut complet în 71.43% din cazuri şi s-a ameliorat la 28,57%. Urinarea frecventă a dispărut în 65.9% din cazuri şi s-a ameliorat la 34.1%. Durerea din abdomenul inferior a dispărut în 86.84% din cazuri şi s-a ameliorat la 13.16% pacienţi.

Uroculturile efectuate au arătat că Biomicin urinar, administrat ca unic tratament, a condus la negativarea germenilor în urină la 95,45% din cazuri. Efectul terapeutic clinic s-a instalat în medie după 3 zile și jumătate de la inițierea administrării produsului. Nu s-au înregistrat efecte adverse. Biomicin urinar constituie o alternativă sigură și eficientă în cazul infecțiilor urinare, chiar și cu germeni rezistenți la antibioticele clasice.

Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.