facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-08-14
Vizualizari: 3702
Comentarii: 0
Biomicin forte și Biomicin capsule

Biomicin - antibiotic natural pentru infecţii respiratorii, ORL, digestive şi infecţii ale pielii, recomandat de la vârsta de 7 ani şi Biomicin forte - antibiotic natural cu spectru larg pentru infecţii respiratorii de tip bacterian, recomandat de la vârsta de 10 ani, conţin uleiuri esenţiale, cu eficienţă confirmată clinic şi paraclinic în peste 80% din cazuri, nu afectează flora intestinală, nu produc rezistenţă şi sunt lipsite de reacţii adverse.

Uleiul esenţial de cimbru, din capsulele Biomicin forte, are efect antibacterian şi pe tulpinile patogene rezistente la antibiotice, cum ar fi stafilococului auriu, responsabil de infecţii respiratorii, rezistent la clindamicină. Principiul activ majoritar al uleiului este timolul, care acţionează prin eliberarea lipopolizaharidelor din bacterii, care are ca şi consecinţă creşterea permeabilităţii membranei şi pierderea ATP-ului, adică dezintegrarea celulei bacteriene.

Studiile au arătat că uleiul esenţial de cuişoare, din aceste 2 capsule, oferă protecţie împotriva colonizării bacteriene a plămânilor, scăzând semnificativ numărul microorganismelor patogene după o cură de 15 zile. Astfel, eugenolul din cuişoare reduce numărul microorganismelor patogene de K. Pneumoniae, prin creşterea nivelului factorului de necroză tumorală (TNF-α), sugerând o protecţie împotriva infecţiei bacteriene datorită activării sistemului imunitar.

Uleiul esenţial de ti-tree, din capsulele Biomicin, provine de la planta arborele de ceai şi conţine, în principal, terpinen-4-ol. Acesta are activitate antibacteriană cu spectru larg, pe numeroase bacterii care colonizează tractul respirator, acţionând prin creşterea permeabilităţii membranei bacteriene şi distrugerea funcţiei sale.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri