Biomicin Forte – eficiență dovedită în infecțiile respiratorii – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Biomicin Forte – eficiență dovedită în infecțiile respiratorii

Articole

Biomicin Forte este un antibiotic natural pe bază de uleiuri esențiale recomandat în infecțiile bacteriene ale căilor respiratorii superioare (faringo-amigdalită) și inferioare (traheobronșită, bronșită) necomplicate; în afecțiuni ORL (sinuzită, otită) și infecții cutanate. Eficiența sa în aceste afecțiuni a fost confirmată clinic și paraclinic.

Într-o primă etapă s-a realizat testarea Biomicin forte pe 13 de tulpini standard ale unor germeni care intervin în faringo-amigdalite și traheo-bronșite (Haemophilus influenzae, Staphylococcus aureus , Streptococcus pneumoniae, Moraxella catarrhalis, Acinetobacter ), otite (Streptococcus pyogenes ) și sinuzite (Porphyromonas spp., Peptostreptococcus spp. , Fusobacterium spp.).

Testarea s-a realizat în laborator (in vitro) pe aromatograme, comparativ cu antibiotice de sinteză (ampicilina, cefoxitin, cefuroxim, cefepim, ciprofloxacin, biseptol, gentamicina, imipenem, nitrofurantoin, eritromicina, clindamicina, penicilina, levofloxacin, pefloxacin, fosfomicina, amoxicilina clavulanat, tetraciclina).

Biomicin forte a fost activ pe toate tulpinile analizate. A demonstrat activitate antibacteriană cu spectru larg, dovedindu-se eficient și pe germeni rezistenți la antibioticele uzuale.

capsule moi

În următoarea etapă Biomicin Forte a fost administrat în infecții respiratorii și ORL cu rezultate foarte bune. A fost eficient în faringo-amigdalite la 90% din cazuri după un interval de 6-7 zile de administrare.

În traheo-bronșite instalarea efectului terapeutic s-a observat după 4-5 zile, iar simptomele monitorizate s-au remis complet după un interval de 5-12 zile pentru 90% dintre pacienți.

La pacienții cu sinuzită simptomele a dispărut complet după un interval de 8-13 zile în 87% din cazuri. Eficiența în otite a fost de 87%; simptomele monitorizate s-au remis complet după un interval de 6-11 zile.

Biomicin Forte a fost bine tolerat și nu a produs reacții adverse. Constituie o alternatină naturală ce poate fi recomandată și pacienților care nu răspund la antibioterapie sau prezintă intoleranțe și reacții alergice.

Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.