facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-11-18
Vizualizari: 18977
Comentarii: 44
Biomicin Forte - antibacterian natural împotriva infecțiilor respiratorii

Antibacterian natural       

Uleiurile esenţiale au proprietăți antibacteriene puternice, dovedite în numeroase studii. Două dintre cele puternice astfel de uleiuri sunt uleiul de cimbru şi cuişoare. Mecanismele de acţiune sunt asemăntoare, şi anume ele acţionează, în principal, datorită eugenolului din cuişoare şi timolului din cimbru, care traversează cu uşurinţă ţesuturile, producând liza, pierderea integrităţii membranei bacteriene şi pierderea materialului intracelular bacterian, care în final duce la moartea bacteriei.

Studiile au demonstrat faptul că uleiul esenţial de cimbru are activitate puternică antimicrobiană asupra tulpinilor bacteriene: Staphylococcus sp., Klebsiella pneumoniae, Moraxella sp., care sunt răspunzătoare apariţia infecţiilor respiratorii. În plus, uleiul este activ şi asupra bacteriilor rezistente la unele antibiotice testate. De exemplu: tulpina S. aureus rezistentă la multe antibiotice este sensibilă la uleiul esenţial de cimbru. Astfel, utilizarea uleiurilor esenţiale, în cazul bolilor infecţioase produse de bacteriile multirezistente, poate reprezenta o alternativă naturală pentru substanţele sintetice.

S-a analizat efectul uleiului esenţial de cuişoare la şoarecii infectaţi cu K. pneumoniae responsabilă de pneumonie, prin administrarea uleiului în regim de 15 şi 30 de zile. Rezultatele au arătat că tratamentul de 15 zile cu ulei esenţial de cuişoare a produs o scădere semnificativă a colonizării bacteriene comparativ cu grupul control. Astfel, uleiul bogat în eugenol, activează sistemul imunitar şi joacă rol în eliminarea infecţiei pulmonare produsă de Klebsiella pneumoniae.capsule moi

Aceste 2 uleiuri se regăsesc asociate, în mod sinergic, în capsulele moi Biomicin forte, eficiente la persoanele cu infecții respiratorii bacteriene.

Bibliografie

1.Marino M, Bersani C, Comi G. Antimicrobial activity of the essential oils of Thymus vulgaris L. measured using a bioimpedometric method. J Food Prot. 1999;62(9):1017–1023. doi:10.4315/0362-028x-62.9.1017. – studiu cotat ISI

2.Xu JG, Liu T, Hu QP, Cao XM. Chemical Composition, Antibacterial Properties and Mechanism of Action of Essential Oil from Clove Buds against Staphylococcus aureus. Molecules. 2016 Sep 8;21(9). – studiu cotat ISI

3.Monika Sienkiewicz, Monika Łysakowska, Paweł Denys, Edward Kowalczyk. The Antimicrobial Activity of Thyme Essential Oil Against Multidrug Resistant Clinical Bacterial Strains. MICROBIAL DRUG RESISTANCE Volume 18, Number 2, 2012.

4.Saini A, Sharma S, Chhibber S. Induction of resistance to respiratory tract infection with Klebsiella pneumoniae in mice fed on a diet supplemented with tulsi (Ocimum sanctum) and clove (Syzgium aromaticum) oils. J Microbiol Immunol Infect. 2009;42:107-113.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Buna ziua, pentru balonare pe fond emotional, spasme la stomac, ce imi puteti recomanda?

Raspuns Fares: Pentru balonare puteti administra capsulele Antibalonare, 2-3 capsule pe zi sau la nevoie. Concomitent puteti administra si ceaiul Digestib antibalonare. Daca aveti digestie dificila, va recomandam Digestie usoara, o capsula de 3 ori pe zi imediat dupa mesele principale.
Gabriela
9 Februarie 2023

Buna ziua !
Mă confrunt de 8 zile cu nas înfundat și secreții albicioase mucilaginoase (care se duc in spatele gatului) și de 3-4 ori/zi episoade de tuse expectoranta cu aceleași secreții albicioase .
Am luat antibiotic pe cale orala (Azitrox)și injectabil (Cforte), sirop Grintuss, Redoxon 1/zi. Nicio ameliorare.
Ce îmi recomandați ?
Mulțumesc .

Raspuns Fares: Va recomandam Biomicin Forte sau Biomicin in functie de toleranta digestiva, 3X1capsule/zi la 1 ora dupa masa, Biosept 3X2 capsule in primele 3-4 zile, apoi 3X1 capsule/zi, Hapciu solubil, 3-4 plicuri/zi; Inhalatii Hapciu usureaza respiratia, seara, Hapciu nazal peste zi la nevoie, adminstrarea se face 7-10 zile.
Evitati consumul de zahar, faina alba, lactate, sunt alimente mucogene, intretin formarea de mucus.
Liliana
2 Ianuarie 2023

bună ziua, la copii de 5 ani se poate da biomicin forte soluție și câte picături?

Raspuns Fares: Buna ziua! La aceasta varsta se poate administra solutia Biomicin, cate 2 picaturi de 3 ori pe zi, pe o bucatica de paine sau la o lingurita de sirop Biosept cu miere si propolis, 10-15 zile. Multa sanatate!
Popa Andreea
8 Septembrie 2022

Bună ziua pentru foliculta cronica ce imi puteți recomanda menționez ca am luat azitromicina si nici un rezultat.Multumesc anticipat

Raspuns Fares: Nu avem un remediu specific problemei dvs.
Păun Ionela
27 Mai 2022

Buna ziua,

Pentru sinuzita ce recomandati?

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Biomicin forte cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 10-15 zile.In primele 3 zile se poate administra cate 1 capsula de 4 ori pe zi. Se asociaza capsulele Hapciu, cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, 2-3 saptamani si inhalatii sau aerosoli, cu Solutia Biomicin si ulei esential de pin, cate 5 picaturi din fiecare de 2 ori pe zi, 7 zile. Se pot asocia pentru efecte mai intense si capsulele Biosept cate 1 capsula, de 3 ori pe zi..
Marius Anuta
23 Martie 2022

Buna seara! Ce recomandati pentru infectia urinara cu klebsiella pneumoniae?

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Biomicin urinar, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 2 saptamani si capsulele Diurosept, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 3-4 saptamani. Se asociaza ceaiul Diurosept cate 3-4 cani pe zi, 4-6 saptamani.
Grigore Adriana
1 Decembrie 2021

Buna seara,
Va multumim pentru prezentare. As avea urmatoarea intrebare: Avand in vedere faptul ca ma asteapta un implant dentar in urmatoarea perioada, si faptul ca va trebui sa administrez antibiotic dupa implantare, as putea sa ma bazez pe aceasta formula,Biomicin, fara sa mai iau si antibioticul recomandat(amoxicilina, etc) de catre dentist? Este suficient de puternic incat sa previna infectarea zonei de implant? Daca da, in ce doze ar trebui administrat, tinand cont ca sunt o persoana adulta? Va multumesc.

Raspuns Fares: Buna ziua. Se pot administra capsulele Biomicin forte, capsulele Biosept, cate 1 capsula de 6 ori pe zi din fiecare 3-4 zile si ceai de scoarta de salcie, 4 cani de ceai pe zi.
Alina Kui
13 Noiembrie 2021

Buna ziua as vrea sa știu dacă îl pot folosi sau ce produse recomandați pentru amigdalita pultacee având în vedere că am născut acum o lună și alăptez! Vă mulțumesc și aștept cu interes! O zi ușoară!

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Biosept Mami, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, comprimatele de supt Echinacea cu propolis si Vitamaina C, cate 1 comprimat de 3-4 ori pe zi, ceai Plantusin 3 cani de ceai pe zi, 1-2 saptamani. Se poate asocia si argint coloidal din comert.
Ana Ana
9 Noiembrie 2021

Buna ziua!
Este eficient in infecția cu coronavirus ? Care ar fi schema de tratament
Mulțumesc!

Raspuns Fares: Recomandarea completa de tratament o puteti consulta aici https://fares.ro/solutia-naturala-pentru-noile-viroze-respiratorii/, insa puteți individualiza aceasta schema de la caz la caz, in functie de tipul virozei si de simptomele aparute. Pe langa schema (tratamentul) de baza care are efect antiviral, puteți adauga, pentru simptomele pe care le aveți și unul sau mai multe din produsele recomandate in tratamentul simptomatic, iar pentru a crește capacitatea de apărare a organismului și a reduce intensitatea și durata simptomelor puteti administra Vitamina C naturala si Quercetina + Vitamina D3. Va dorim multa sanatate!
Gabriela Vila
22 Octombrie 2021

Buna ziua! Cum putem prepara o solutie otica pentru adulti? Care sunt cantitatile? Multumim!

Raspuns Fares: Buna ziua. Pentru soluţie otică, 5 picături de ulei esenţial se amestecă cu 10ml ulei gras (de măsline, sâmburi de struguri, etc.). Se picură 5-8 picături din soluţie (uşor încălzită pe baie de aburi) în canalul auditiv extern, apoi se pune un tampon de vată în ureche. Procedeul se repetă de 2-3 ori pe zi, timp de 5-10 zile.
Adela
13 Octombrie 2021

Bună seara!pentru otita copii,au venit de la mare si pe amândoi ii dor urechile, ce îmi recomandați?

Raspuns Fares: Buna ziua. Este importanta varsta copiilor. Peste varsta de 3 ani se poate administra solutia Biomicin cate 1-2 picaturi la o ingurita de sirop Biosept, de 3 ori pe zi sau capsulele Biomicin care se pot administra de la varsta de 7 ani, cate 1 capsula de 2 ori pe zi, 10-20 zile. Din solutia Biomicin se poate prepara o solutie otica si aplica extern. Soluţie otică: 5 picături de ulei esenţial Biomicin, se amestecă cu 10ml ulei gras (de măsline, sâmburi de struguri, etc.). Se picură 3-5 picături din soluţie (uşor încălzită pe baie de aburi) în canalul auditiv extern, apoi se pune un tampon de vată în ureche. Procedeul se repetă de 2-3 ori pe zi, timp de 5-10 zile. Multa sanatate!
Dumitru Olguta
15 August 2021

Buna ziua, pentru secretii nazale, care se duc spre gât și nu ma lasa sa respir normal, acestea se produc dimineata după micul dejun, ce imi recomandați si cum sa administrez produsul. Va multumesc, astept raspunsul, multumesc, o zi frumoasa.

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Plantusin usureaza expectoratia cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 10-14 zile si ceaiul Hapciu 2-3 cani de ceai pe zi, 2-4 saptamani. Se evita alimentele mucogene, lactatele, zaharul alb si produsele zaharoase. Multa sanatate!
Dobre Maria Elena
19 Iulie 2021

Se poate trata ureaplasma cu acest supliment? Sau este necesar biomicin urinar?

Raspuns Fares: Buna ziua.Va recomandam capsulele Biomicin forte cate 1 capsula de 3 ori pe zi si capsulele Biosept cate 1 capsula, de 3 ori pe zi, 2 saptamani. Dupa o pauza de 2 saptamani cura se poate relua de inca 1-2 ori. Multa sanatate!
Ana maria
10 Iulie 2021

Buna ziua,

Pentru o Dermatita Seboreica ce imi recomandati?

Multumesc anticipat!

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam aplicare topica, exact pe zona afectata cu crema Faraderm. Intern puteti administra ceaiul Curatarea sangelui. Se beau 3 – 4 cani cu ceai pe zi, între mese.Durata unei cure este de 1 – 3 luni. Zi frumoasa!
Vladu Oana
9 Iulie 2021

Bună! Se poate administra copiilor de 9 ani, de exemplu?

Raspuns Fares: Buna ziua! Capsulele Biomicin se pot administra si la varsta de 9 ani, cate 1 capsula de 2 ori pe zi. Pentru efecte mai intense se pot asocia si capsulele Biosept, cate 1 capsula de 2 ori pe zi, 10-15 zile. Multa sanatate!
Elena Șandor
5 Iunie 2021

Biomicin forte 15 capsule moi, cât timp se administrează?!

Raspuns Fares: Buna dimineata! Durata unei cure este de 10-15 zile. O zi frumoasa!
Marian Țurcanu
19 Aprilie 2021

Cele mai bune medicamente, testate atat pe mine cât și pe fetita. Experienta recenta: ieri ma dureau sinusurile, urechile și ochii, îmi curgea nasul și tusea. Am luat atat bisect cât și biomicin. Astăzi am putut lucra. Încă nu mi a trecut dar sunt mult mai bine. Felicitări și succes pe mai departe!

Rusu Liliana
1 Aprilie 2021

Bună dimineața! Este sigură folosirea Biomicin forte.in cazul tratamentului cu clooidrogrel? Va mulțumim! Ne _ a fost de mare ajutor in tratamentul COVID,acum soțul are un furuncul și doream sa administram.

Raspuns Fares: Buna dimineata! Se poate administra cate 1 capsula de 3 ori pe zi din Biomicin forte si cate 1 capsula de 3 ori pe zi din capsulele Biosept, 10-15 zile. O zi frumoasa!
Doniga Rodica
22 Martie 2021

Biomicin forte A15 (Fares)capsule moi este un medicament foarte bun în tratarea infecțiilor căilor respiratorii.Felicitări celor care au descoperit acest medicament.

Ionescu Leontin
7 Martie 2021

Buna ziua, aveti idee daca ar functiona si pentru Ureaplasma ? Multumesc

Raspuns Fares: Buna,
Ai luat acest antibiotic pentru ureaplasm?
Liliana
27 Februarie 2021

Foarte bun acest medicament testat pe mine după primele două pastile am început s-a espectorez masiv din gât. Felicitări celor care le au descoperit acest medicament biomicin forțe

Raspuns Fares: Buna ziua, cum ati obținut informațiile despre produse si modul de administrare? Multumesc.
Irimia Luminița
8 Februarie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri