Sfaturi Practice
 
 

Biomicin capsule moi

custom-Custom_Size___17021551_1481740708533882_3216007610098775571_n

Conţin ulei esenţial de cuişoare bogat în eugenol, care are acţiune antibacteriană cu spectru larg, incluzând tulpinile multirezistente la antibioticele clasice, bacterii Gram-pozitive, Gram-negative, iar efectul este comparabil cu cel al antibioticului neomicin. În plus, este activ şi asupra tulpinilor patogene de Candida. Activitatea antibacteriană a eugenolului poate fi datorată interacțiunii eugenolului cu membrana celulelor bacteriene, pe care o distruge.

Uleiul esenţial de tea tree (arborele de ceai) participă şi el la activitatea antibacteriană şi antifungică a produsului, având eficienţă similară cu cea a clotrimazolului în cazul infecţiilor fungice (onicomicoze). Principiile active din acest ulei esenţial sunt terpineolul şi cineolul, care determină şi  acţiune antibacteriană.

Aceste uleiuri esenţiale se găsesc într-o formulă sigură şi inovatoare în cps moi Biomicin cu efect antimicrobian, antiinflamator şi analgezic. Acest produs are eficienţă antibacteriană confirmată clinic şi paraclinic în 80% din cazuri. Avantaje: zona de inhibiţie similară cu a antibioticelor, este recomandat şi pacienţilor care nu răspund la antibioterapie, nu produce rezistenţă şi nu afectează flora intestinală.

 

Comentarii

 • Nica claudia spune:

  Pentru candidoza bucala,repetata ,ce tratament recomandați?(la Adulți)

  • Specialist Fares spune:

   Se poate administra solutia Biomicin cate 3 picaturi la o lingura de chefir de 3 ori pe zi, cu 30 minute inainte de masa,in cure de 2 saptamani cu o saptamana pauza.

 • ALINA TUCULANU spune:

  Buna ziua,

  am un baietel de 4 ani si 3 luni ce imi raceste destul de des, de cand a intrat in colectivitate. Pana in prezent il tratam cu sirop Biosept, insa nu isi mai face efectul, deoarece l-am folosit in mod repetat.
  Va rog sa-mi spuneti daca ii pot administrat vreun produs BIOMICIN (capsule, picaturi etc), pentru un efect mai bun.
  Totodata va rog sa-mi spuneti daca in gama produselor Fares, gasesc ceva pentru tratarea afectiunilor din spectrul ORL….in mod special pentru polipi.

  Multumesc!

  • Specialist Fares spune:

   Buna ziua.Se poate administra soluia Biomicin, cate 2 picaturi la o lingurita de sirop Biosept de 3 ori pe zi.Se poate asocia si ceaiul Hapciu cate 1 cana pe zi, 10-14 zile.Acelasi tratament se poate administra si in cazul infectiilor din sfera Orl.Pentru vegetatii adenoide(polipi) se poate asocia si comprimatele Echinacea propolis si vitamina C, cate 1 comprimat de 2-3 ori pe zi.

 • Rosu Cristina spune:

  Este bun si pentru tuse

 • Rodica spune:

  Capsulele Biomicin si Biomicin Forte pot fi administrate si copiiilor de 2 sau 3 ani?

  • Specialist Fares spune:

   Pentru copii de 2 ani se administreaza siropul Biosept, cate 1 lingurita de 2-3 ori pe zi si ceai de macese sau tei. Daca raceala este insotita si de tuse se poate asocia si siropul Plantusin, cate 1 lingurita de 2 ori pe zi.
   Pentru copii de 3 ani se administreaza siropul Biosept, cate 1 lingurita de 3 ori pe zi. Pentru un efect antibiotic mai puternic se poate asocia si solutia Biomicin cate 1 picatura, la o lingurita de sirop de 3 ori pe zi. In functie de simptome se mai pot asocia si alte remedii.

 • Costea Ana spune:

  Va felicit, si eu folosesc ceaiurile dvs.sunt foarte bune, multumesc

Asocieri recomandate
Articole recomandate
Biomicin capsule moi

Remedii împotriva stresului și anxietății

Distonoplant  Este un produs inovator, recomandat în distonie neuro-vegetativă însoţită de palpitaţii, colici abdominale, agitaţie, anxietate; nu provoacă dependenţă. Are în compoziţie 3 plante medicinale: schinduf, şerlai şi vinariţă. Acesta a fost testat la pacienţii cu distonie neuro-vegetativă şi a condus

citește mai departe

 
Biomicin capsule moi

Vermicin forte

Reprezintă alternativa naturală, fără reacţii adverse, bine tolerată cu efect antiparazitar natural din uleiuri esenţiale eficient şi împotriva Giardia Lamblia. Capsulele cu uleiuri esenţiale au fost testate la 20 pacienţi cu parazitoze intestinale, la care au produs negativarea examenului coproparazitologic la 90% din cazuri şi amelior

citește mai departe

 
Biomicin capsule moi

Ceaiuri reci pentru zile calde

Ceaiurile calde nu te mai tentează acum, vara, când afară sunt peste 35 de grade Celsius? Nu-i nimic, le poți bea reci. Din plante, fructe și condimente îți poți prepara niște băuturi răcoroase senzaționale. Așa că lasă berea, alcoolul îți face rău pe căldură! Renunță și la sucurile din comerț, pline de zahăr! Încearcă ma

citește mai departe

 
Ramai conectat

Adresa de e-mail nu este validă

Adresa de e-mail este deja inregistrată

Te-ai abonat cu succes la newsletterul nostru!

Cererea a fost inregistrată cu succes!