facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-03-01
Vizualizari: 1902
Comentarii: 2
Biomicin capsule moi

Capsulele conţin ulei esenţial de cuişoare bogat în eugenol, care are acţiune antibacteriană cu spectru larg, incluzând tulpinile multirezistente la antibioticele clasice, bacterii Gram-pozitive, Gram-negative, iar efectul este comparabil cu cel al antibioticului neomicin. În plus, este activ şi asupra tulpinilor patogene de Candida. Activitatea antibacteriană a eugenolului poate fi datorată interacțiunii eugenolului cu membrana celulelor bacteriene, pe care o distruge.

capsule moi

Uleiul esenţial de tea tree (arborele de ceai) participă şi el la activitatea antibacteriană şi antifungică a produsului, având eficienţă similară cu cea a clotrimazolului în cazul infecţiilor fungice (onicomicoze). Principiile active din acest ulei esenţial sunt terpineolul şi cineolul, care determină şi  acţiune antibacteriană.

Aceste uleiuri esenţiale se găsesc într-o formulă sigură şi inovatoare în cps moi Biomicin cu efect antimicrobian, antiinflamator şi analgezic. Acest produs are eficienţă antibacteriană confirmată clinic şi paraclinic în 80% din cazuri. Avantaje: zona de inhibiţie similară cu a antibioticelor, este recomandat şi pacienţilor care nu răspund la antibioterapie, nu produce rezistenţă şi nu afectează flora intestinală.

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Pt.micoza,candida,se poate folosi pt.aplicatie externa?

Raspuns Fares: Buna ziua .Se poate aplica extern solutia Biomicin care are aceeasi compozitie ca si capsulele Biomicin. Multa sanatate!
Dalia
17 Iulie 2023
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri