Articole de Specialitate
 
 

Bebe Biosept – o alternativă naturală eficientă în combaterea virozelor respiratorii

custom-Custom_Size___shutterstock_555557848 (1)

Preocuparea pentru sănătatea bebelușilor este o prioritate. Cu toate că  afară este soare, totuși suntem în anotimpul iarnă și riscul unor viroze respiratorii poate fi chiar mai mare.

Un strănut, nasul înfundat și/sau starea febrilă determină părinții să apeleze nejustificat la medicamente de sinteză care afectează flora intestinală a micuțului.

Siropul Bebe Biosept, special conceput pentru sugari,  conține plante medicinale (lichen de piatră, frunze de măslin, turmeric, trifoişte de baltă) cu acțiune antivirală, antiinflamatorie și antifebrila.

În cadrul evaluării eficienței terapeutice  pentru  siropul “BEBE BIOSEPT s-a constatat ameliorarea până la dispariție a simptomatologiei (stare generală influențată/alterată, stare febrilă, obstrucție nazala / rinoree, congestie faringiană, disfagie, disfonie, tușe, alte simptome ) la 72,3% dintre pacienții monitorizați.

Ameliorarea simptomelor a fost constatată începând cu a două zi de tratament.

Starea generală alterată/influențată s-a îmbunătățit la 99 % între pacienți. Febra a dispărut la 87,86% dintre sugari. Persistența tusei a fost constatată la 2,26 % dintre pacienții.

Produsul “Bebe Biosept sirop” este eficient în tratamentul  infecțiilor acute de căi respiratorii superioare, are o toleranță digestivă bună, ușor acceptat de către sugari, iar complianța părinților la tratament este crescută. A fost bine tolerat de toți cei 361 de pacienți evaluați, fără a se înregistra reacții adverse.

Se administrează 0,5ml/kgcorp și doză de 3 ori/zi inaite de masă cu 30 minute.

Comentarii

Articole recomandate
Bebe Biosept – o alternativă naturală eficientă în combaterea virozelor respiratorii

Ceaiurile calde – țin frigul la distanță

Ceaiurile – remedii cunoscute din toate timpurile sunt benefice în aproape toate situațiile,  fie că ne simțim bine și dorim să prevenim un disconfort, dar mai ales atunci când suntem răciți și dorim să înfruntăm o răceală, dar și pentru alte afecțiuni.  Ceaiurile din plante medicinale elimină balonarea, normalizează tranzitul

citește mai departe

 
Bebe Biosept – o alternativă naturală eficientă în combaterea virozelor respiratorii

Un remediu natural eficient – Ovulele Ginosept

Utilizarea frecventă a anticoncepționalelor, piscinele cu jacuzii sau îmbrăcămintea nu întotdeauna adecvată anotimpului, favorizează apariția inflamației la nivelul aparatului genital feminin. Simptomele care anunță apariția inflamației sunt jena dureroasă la nivelul micului bazin (abdomen inferior) și leucoreea. În această sit

citește mai departe

 
Bebe Biosept – o alternativă naturală eficientă în combaterea virozelor respiratorii

Cum scăpăm de tusea care rămâne după o viroză respiratorie

Frecvent după o viroză respiratorie, chiar tratată corect, cu remedii naturale – Biosept capsule, Hapciu solubil, putem rămâne cu o tuse sâcâitoare pe care o putem combate tot cu plante medicinale. Avem la dispoziție un ceai cu o formulă complexă și un sirop a cărui eficiență a fost confirmată  în cei peste 20 de ani de utilizare

citește mai departe

 
Ramai conectat

Adresa de e-mail nu este validă

Adresa de e-mail este deja inregistrată

Te-ai abonat cu succes la newsletterul nostru!

Cererea a fost inregistrată cu succes!