facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-09-11
Vizualizari: 969
Comentarii: 0
B complex vitamine naturale

Alimentaţia zilelor noastre, bazată pe pâine albă și alimente suprarafinate, ultraconservate şi mai nou modificate genetic, predispune la carenţe de vitamine B, deoarece acestea se găsesc mai ales în cerealele integrale, nedecorticate, în melasă, în fructele şi legumele proaspete. În plus, stresul, suprasolicitările, afecţiunile sistemului nervos şi cardiovascular, perioada de sarcină şi alăptare, convalescenţa şi înaintarea în vârstă sunt factori care cresc necesarul de vitamine B al organismului.

Vitaminele B au rol de coenzime (componente-cheie ale enzimelor) în multe din procesele metabolice ale organismului. Ele sunt esenţiale în menţinerea sănătăţii sistemului nervos, a pielii, părului, ochilor, ficatului şi a cavităţii bucale, precum şi pentru păstrarea optimă a funcționării tubului digestiv. Vitaminele B participă activ la metabolismului glucidelor, grăsimilor şi proteinelor şi contribuie la buna capsulefuncţionare a sistemului imunitar. Vitaminele B acţionează împreună şi multe dintre ele sunt găsite în aceleaşi plante sau alimente.

Vitaminele din grupul B se gasesc frecvent în natură în cereale, fructe şi legume proaspete, dar cea mai bogată sursă este drojdia de bere. O puteţi găsi sub formă de capsule în produsul B complex vitamine naturale-F172, alături de germeni de grâu şi extract uscat de orz verde. Drojdia de bere are un conținut foarte bogat în complexul vitaminic B, întrecând, sub acest aspect orice alt produs natural. Este puternic remineralizantă, regeneratoare a ţesuturilor, stimulează sistemul imunitar, ajută la buna funcţionare a ţesutului nervos, susţine sănătatea pielii şi a părului.

Este denumită frecvent dar impropriu ”drojdie de bere" fiind de fapt o drojdie nutritivă care conține formele uscate de drojdii selecţionate de la specia Saccharomyces cerevisiae. Este diferită și de drojdia de panificaţie, aceasta fiind formată din forme umede (vii) care utilizate terapeutic pot produce fenomene fermentative nedorite şi dereglari ale microflorei intestinale. Asadar drojdia de bere nutritivă este sub forma uscată, nu produce fenomene de fermentație în corp și poate fi folosită de persoane care urmează un tratament și regim alimentar pentru Candida albicans.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri