Articole de Specialitate
 
 

B complex vitamine naturale

shutterstock_431230006

Alimentaţia zilelor noastre, bazată pe pâine albă și alimente suprarafinate, ultraconservate şi mai nou modificate genetic, predispune la carenţe de vitamine B, deoarece acestea se găsesc mai ales în cerealele integrale, nedecorticate, în melasă, în fructele şi legumele proaspete. In plus, stresul, suprasolicitările, afecţiunile sistemului nervos şi cardiovascular, perioada de sarcină şi alăptare, convalescenţa şi înaintarea în vârstă sunt factori care cresc necesarul de vitamine B al organismului.

Vitaminele B au rol de coenzime (componente-cheie ale enzimelor) în multe din procesele metabolice ale organismului. Ele sunt esenţiale în menţinerea sănătăţii sistemului nervos, a pielii, părului, ochilor, ficatului şi a cavităţii bucale, precum şi pentru păstrarea optimă a funcționării tubului digestiv. Vitaminele B participă activ la metabolismului glucidelor, grăsimilor şi proteinelor şi contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar. Vitaminele B acţionează împreună şi multe dintre ele sunt găsite în aceleaşi plante sau alimente.

Vitaminele din grupul B se gasesc frecvent în natură în cereale, fructe şi legume proaspete, dar cea mai bogată sursă este drojdia de bere. O puteţi găsi sub formă de capsule în produsul B complex vitamine naturaleF172, alături de germeni de grâu şi extract uscat de orz verde. Drojdia de bere are un conținut foarte bogat în complexul vitaminic B, întrecând, sub acest aspect orice alt produs natural. Este puternic remineralizantă, regeneratoare a ţesuturilor, stimulează sistemul imunitar, ajută la buna funcţionare a ţesutului nervos, susţine sănătatea pielii şi a părului.

Este denumită frecvent dar impropriu ”drojdie de bere” fiind de fapt o drojdie nutritivă care conține formele uscate de drojdii selecţionate de la specia Saccharomyces cerevisiae. Este diferită și de drojdia de panificaţie, aceasta fiind formată din forme umede (vii) care utilizate terapeutic pot produce fenomene fermentative nedorite şi dereglari ale microflorei intestinale. Asadar drojdia de bere nutritivă este sub forma uscată, nu produce fenomene de fermentație în corp și poate fi folosită de persoane care urmează un tratament și regim alimentar pentru Candida albicans.

Comentarii

Articole recomandate
B complex vitamine naturale

Deficitul de magneziu şi tulburările care-l însoţesc

Stilul de viaţă actual, poluarea, stresul, alimentaţia frecvent neadecvată calitativ, este răspunzătoare de instalarea unui deficit magneziu în organism care duce la apariţia a numeroase simptome: durere de cap,  lipsa poftei de mâncare, senzaţia de oboseală continuă, adesea nejustificată, ameţeli, tremurături, furnicături sau amor

citește mai departe

 
B complex vitamine naturale

Biomicin si Biosept

Produsele naturale sunt tot mai apreciate datorită eficienţei lor şi faptului că nu au efecte secundare. De asemenea tratamentul poate fi individualizat şi este indicat atât în afecţiunile acute cât şi în acutizările afecţiunilor cronice: respiratorii, digestive, uro-genitale, dermatologice. Fares a realizat o gamă complexă de

citește mai departe

 
B complex vitamine naturale

Capsulele BIOSEPT A5 și MAMI BIOSEPT A18

  Afecţiunile acute infecţioase, mai ales cele respiratorii,  au frecvent ca etiologie (cauză) virală. Antibioticele de sinteză nu acţionează asupra virusurilor. Sensibilitatea şi vulnerabilitatea fiecărei persoane, afecţiunile cronice care se acutizează, pot fi la nivelul aparatului respirator, digestiv sau genito-urinar.

citește mai departe

 
Ramai conectat

Adresa de e-mail nu este validă

Adresa de e-mail este deja inregistrată

Te-ai abonat cu succes la newsletterul nostru!

Cererea a fost inregistrată cu succes!