facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-07-16
Vizualizari: 3266
Comentarii: 0
Așa previi infecţiile urinare în vacanţa de la malul mării!

Nu de puţine ori necazurile vin când îţi e lumea mai dragă. Cum ar fi o infecţie urinară în mult-aşteptata vacanţă pe litoral. De ce se întâmplă acest lucru? Deoarece îmbrăcămintea sumară, înotul în apă rece, slipul de baie ud pe care îl ţii pe tine ore în şir, toate acestea favorizează înmulţirea bacteriilor. Pentru a evita riscurile, mare atenţie la igienă!

- Încă de cum ajungi la hotel dezinfectează obiectele sanitare, în special colacul de toaletă. Ia cu tine de acasă șervețele umede antibacteriene sau o sticluță cu spirt.ginosept din plante

- Poartă numai lenjerie din bumbac! Cea din material sintetic, în special slipul de baie, nu lasă pielea să respire, păstrează umezeala şi favorizează înmulţirea bacteriilor.

- Renunţă la şerveţelele intime. La drum, eşti tentată să le foloseşti, în special dacă pleci de la hotel dimineaţa, în excursii, şi te întorci seara. Medicii nu au o părere prea bună despre ele pentru că pot distruge flora bacteriană normală, iar zona intimă devine predispusă infecţiilor. Şerveţele umede pentru bebeluşi se pare că sunt cele mai inofensive în situaţiile în care nu ai apă la-ndemână.

- Tampoanele interne. Femeile care sunt la menstruaţie în vacanţa de la malul mării sunt nevoite să folosească absorbante interne. Însă acestea conţin substanţe chimice care pot duce la apariţia inflamaţiilor şi favorizează infecţiile urinare. Încearcă să le foloseşti doar în orele în care stai la plajă, iar în restul timpului foloseşte absorbante externe. Schimbă-le la cel mult 4 ore.

- Relaţiile intime. În vacanţă, cuplurile au mai mult timp să se concentreze unul pe celălalt, iar relaţiile intime sunt mai frecvente. Igiena înainte şi după este esenţială pentru a împiedica pătrunderea bacteriilor în vezica urinară. Medicii recomandă ca după fiecare act sexual să mergeţi la baie, să faceţi duş şi să urinaţi, pentru a elimina bacteriile.

- Statul mult pe scaunul din maşină sau pe bancheta trenului măreşte riscul de candidoze şi infecţii urinare din cauza faptului că zona nu e aerisită, creşte temperatura, umezeala.

- Paza bună trece primejdia rea, prin urmare, în fară de respectarea tuturor acestor reguli de igienă, pune în bagaj, când pleci în vacanţă, un antibiotic natural pe bază de uleiuri esenţiale, sau ovule din plante medicinale, uleiuri esențiale și propolis, care protejează mucoasa vaginală fără a avea efecte adverse. Mai poți lua la tine ceaiuri medicinale din plante cu efect antiseptic, antimicrobian, antiinflamator și antifungic sau chiar creme naturale. Spre exemplu, crema Ginosept poate fi folosită preventiv, în situațiile care favorizează apariția infecțiilor cauzate de bacterii și ciuperci (baie în piscină, în timpul călătoriilor, după contactul sexual etc.).

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri