facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-08-12
Vizualizari: 598
Comentarii: 0
Aşa nu mai uiţi să-ţi iei pastilele!

Unul dintre cele mai periculoase lucruri pe care le pot face persoanele cu hipertensiune sau colesterol mărit este să uite să-şi ia medicaţia. Li se întâmplă în special celor diagnosticaţi recent, care abia au început tratamentul şi nu sunt obişnuiţi cu el. Pentru a urma ca la carte recomandările de administrare, fără întreruperi şi fără stres, îţi dăm câteva idei.

- Păstrează-ţi medicamentele în acelaşi loc. Îţi vei forma un reflex să te duci în locul respectiv la ora stabilită. Dacă le tot schimbi locul şi le uiţi pe te miri unde, vei uita şi să le iei.

- Plasează-le undeva la vedere, fără să fie nevoie să scotoceşti după ele. Spre exemplu pe noptiera de lângă pat. Dacă urmezi şi alt tratament şi iei mai multe tipuri de pastile, păstrează-le într-o cutie specială de medicamente.

- Administrează-le la aceeaşi oră. Ca să nu uiţi, setează-ţi alarma pe telefon să sune zilnic la ora recomandată.

- Asociază pastilele cu o acţiune pe care o faci în acel moment. Spre exemplu, pastilele pentru tensiune sau pentru scăderea colesterolului, care se iau după masă, imaginează-ţi că primul loc la care te duci atunci când te ridici de pe scaun e sertarul cu medicamente. Studiile au arătat că dacă asociem o acţiune cu ceva ce se petrece în preajma acelui moment, o vei ţine minte mai bine, iar în timp se va forma un reflex.

- Dacă trebuie să iei pastilele în timpul zilei, când nu eşti acasă, cumpără-ţi încă o cutie pe care să o porţi în geantă. Alarma de la telefonul mobil e singura care te poate anunţa că e timpul să-ţi iei pastilele.

Recomandările Fares: Capsulele Colesterol, pe bază de plante, se administrează o capsulă de trei ori pe zi, după masă; Capsulele Tensiune, se administrează câte una de trei ori pe zi, la două ore după masă.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri