facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-09-26
Vizualizari: 521
Comentarii: 2
Așa îți protejezi copilul de răcelile ce vor urma

Au început școlile și am intrat oficial în sezonul răcelilor. Pentru a preveni desele episoade de boală în rândul copiilor, ar fi bine să luăm anumite măsuri. Atenție la imunitate, învață-l pe cel mic regulile de igienă și ține aproape o „trusă verde” de prim ajutor în caz de boală.

  • În primul rând e bine să aveți cu toții grijă la alimentație. Nu doar copilul, ci întreaga familie trebuie să mănânce sănătos. Puterea exemplului funcționează! Mizați pe fructe și legume proaspete, bogate în vitamina C, pe supe, ciorbe, lactate și proteine de bună calitate, pe ceaiuri, siropuri, produse ale stupului și suplimente cu echinacea, sucuri proaspete de fructe, cereale integrale etc. Aceste obiceiuri alimentare sănătoase îi mențin copilului un sistem imunitar puternic, care îl va ajuta să lupte cu virusurile, odată contactate.
  • Învață-l pe cel mic regulile de igienă, cum ar fi spălatul frecvent pe mâini, folosirea toaletelor publice, evitarea atingerii nasului, gurii și ochilor cu mâinile murdare, spălarea fructelor înainte de consum și multe altele. Șervețelele umede și gelurile dezinfectante de mâini trebuie să facă și ele parte din rutina de zi cu zi.
  • Nu-l duce în locuri aglomerate, în special în spații închise. Atunci când circulați cu mijloacele de transport în comun, cel mai bine e să purtați mască.
  • Odihna este foarte importantă. Dacă nu dorm suficient, copiii sunt expuși unui risc crescut de îmbolnăvire din cauza slăbirii sistemului imunitar.
  • Nu vă feriți să ieșiți afară și să faceți mișcare, indiferent de vreme! Vara, când e caniculă, trebuie să ieșiți spre seară, când se mai domolește arșița. Sunt atâtea de făcut: jucat fotbal, volei, plimbat cu bicicleta... Toate acestea ajută la întărirea organismului și îmbunătățesc condiția fizică, oxigenează creierul și dau poftă de mâncare, dezvoltă anticorpi, astfel încât copilul va reacționa mai bine în fața răcelilor. În plus, aerul curat revigorează organismul, liniștește, iar micuții vor dormi mai bine noaptea.

Pentru orice eventualitate, ține în casă câteva remedii de prim ajutor în caz de răceală și gripă. Ar fi nevoie de ceaiuri, siropuri pentru tuse, comprimate de supt în caz de dureri în gât,  capsule din plante, cu efect antiviral, un remediu împotriva febrei și ceva vitaminizant, pentru imunitate.

Atenție! Tratamentul trebuie să țină cont de vârstă și de modul de manifestare a bolii. Dacă ai nevoie de ajutor, Fares vine cu recomandări: am creat o schemă de tratament pentru fiecare categorie de vârstă (sugari, copii mici de 1-2 ani, copii de 3-6 ani, de 7-12 ani, adolescenți și adulți). Consultă tabelul atât în caz de boală, cât și preventiv!

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Plantusin forte se folosește atât în tusea seacă cât și în tușea grasă? Fetița are 7 ani.

Raspuns Fares: Da, acest produs functioneaza in ambele tipuri de tuse.
Mihaela
29 Septembrie 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri