facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-01-23
Vizualizari: 2868
Comentarii: 0
Aromaterapia te scapă de nasul înfundat

Congestia nazală sau nasul înfundat este un simptom deosebit de supărător, care apare adesea în caz de răceală și gripă. De un real folos în această situație sunt inhalațiile cu uleiuri esențiale. Pentru a face inhalații,  turnați într-un vas un litru de apă clocotită și adăugați 3-4 picături de ulei esențial, sau puteți face un amestec din mai multe uleiuri. Vaporii degajați se inspiră stând aplecat peste vas, cu capul acoperit cu un prosop mare, timp de 10-15 minute. Recomandarea este să se facă două inhalații pe zi timp de 7-10 zile, sau la nevoie.

ulei nazal r50

Dacă nasul este iritat, e bine să-l ungeți înainte cu ulei de cătină cu sunătoare și gălbenele. Uleiurile esențiale se pot utiliza şi în candela de aromaterapie, vaporii având efect antiseptic și dezinfectant al aerului din încăpere. Această modalitate este foarte utilă pentru copii mici care nu pot face inhalații, sau pentru încăperile în care sunt mai multe persoane, prevenind răspândirea gripei de la unul la altul. Tot pentru copii este recomandată folosirea uleiurilor esențiale în aparatul de aerosoli.

Un tratament natural pentru desfundarea nasului îl reprezintă inhalaţiile cu soluţia de uleiuri esenţiale Hapciu Nazal care conține un amestec de eucalipt, cimbru, mentă și fenicul, sau cu soluțiile Biomicin şi Biomicin Forte, care conțin ulei esențial de cimbru, cuișoare și ti-tree. Aceste soluții de uleiuri esențiale reunesc proprietățile antibacteriene și antivirale cu cele expectorante, mucolitice și antispastice pe căile respiratorii, ceea ce conduce la un puternic efect decongestionant şi dezobstruant nazal şi bronşic. Aceste soluții sunt eficiente în răceală, gripă, bronșită, dar și în cazul  sinuzitelor care pot complica afecțiunile respiratorii. De asemenea, ele generează un efect tonic, înviorător, de împrospătare și ușurare a respirației.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri