facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-06-30
Vizualizari: 1160
Comentarii: 0
ARDEI IUTE – o plantă cu beneficii în curele de slăbire

Ardeiul iute

Ardeii iuţi sunt folosiţi pe scară largă ca şi condiment. Aceştia constituie un stimulent puternic. Infuzia este tradiţional mult folosită la răceli, catar, răguşeală etc. În dispepsie, stimulează nervii stomacului, secreţia sucurilor digestive şi ajută la mişcarea peristaltică, grăbind astfel digestia alimentelor şi eliminarea materiilor reziduale.
Ardeiul iute a fost utilizat intern, printre multe altele, pentru a trata crampele şi flatulenţa.

Beneficii

Mai multe experimente ştiinţifice au arătat că capsaicina are efect asupra greutăţii corporale. Capsaicina poate constitui un compus biochimic util pentru atenuarea inflamaţiei induse de obezitate şi, de asemenea, a complicaţiilor legate de obezitate.

În dietă, capsaicina reduce degradarea metabolică, analiza plasmatică a sterolilor a demonstrat că capsaicinoizii au scăzut raportul dintre colesterolul plasmatic / colesterol, ceea ce sugerează că au redus absorbţia colesterolului.

În studii clinice, consumul de ardei a fost asociat cu efecte semnificative asupra golirii gastrice şi tranzitul intestinal, administrarea de capsaicină a crescut semnificativ panta curbei de golire gastrică şi a scăzut semnificativ timpul de golire. Pe lângă aceasta, ingestia de capsinoidă a fost asociată cu o creştere a oxidării (arderii) grăsimilor.

Aceste date sugerează că ardeiul iute, pe lângă faptul că înlesneşte şi grăbeşte digestia, ajută la arderea grăsimilor.

Prin aceste beneficii, el vine astfel, să completeze în mod sinergic, formula produsului Complex natural Silueta perfectă.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri