facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-02-09
Vizualizari: 3282
Comentarii: 1
Antivirale pentru fiecare! Sub ce formă se folosesc produsele care ne protejează de virusuri

În caz de răceală și gripă, cel mai bun tratament este cel pe bază de antivirale. Acționează asupra virusurilor care au provocat boala inhibându-le dezvoltarea și înmulțirea, le reduc puterea de infectare, le inactivează. Sunt câteva plante medicinale care au puternice proprietăți antivirale, iar de efectul lor putem beneficia sub mai multe forme.

Ceai

Prima și cea mai la-ndemână cale de a folosi un antiviral din plante este prin consumul de ceai. De altfel, hidratarea e esențială în răceală și gripă. Poți prepara infuzii din cimbru, lichen de piatră, șovârv sau frunze de măslin, separat ori combinate. Se pot administra copiilor de peste 3 ani.

Sirop

Experții în fitoterapie au creat siropuri din plante antivirale care tratează atât simptomele răcelii, cât și cauza ei. Au efect antifebril, expectorant, antiinflamator și întăresc imunitatea. Dintre plantele folosite amintim: astragalusul, cimbrișorul, cuișoarele, echinacea, ghimbirul, lichenul de piatră, scorțișoara, șovârvul și frunzele de măslin. Avantajul acestor siropuri este că se pot administra în siguranță și copiilor de peste un an.

benefic in infectii si inflamatii respiratoriiCapsule

Cele mai puternice efecte le au capsulele, cum ar fi Biosept, și din acest motiv se pot da copiilor de la 6 ani în sus. Conțin cuișoare, muguri de plop, de măslin, scoarță de salcie și lichen de piatră. Toate acestea, combinate și dozate în rețete atent studiate, fac din capsulele antivirale tratamentul perfect în caz de viroze. Simptomele se ameliorează în 3 zile, iar boala se remite complet în 5-7 zile.

Uleiuri esențiale

Potrivit studiilor, uleiurile esențiale intervin încă din faza de absorbție a virusului în celula gazdă și îi scad puterea de infectare. Mai departe, pot inactiva virusul prin reducerea energiei sale. Concret, previn complicațiile date de răceală și gripă, scad intensitatea simptomelor și grăbesc vindecarea. Ele se administrează atât intern, sub formă de capsule Biosept (uleiuri de roiniță, mentă, tămâie, scorțișoară, ghimbir, copaiba, rozmarin), cât și la inhalații (uleiurile de mentă, eucalipt, lavandă, ti-tree, cuișoare, cimbru, rozmarin).

Bune în prevenție

apa de gura

Apă de gură

Dacă vreți să distrugeți virusurile încă de la poarta de intrare în organism, preventiv, folosiți apă de gură din plante și uleiuri esențiale. În gama Biosept există apă de gură cu puternic efect antiviral care, în plus, împrospătează respirația și calmează gingiile.

Gel de mâini și spray pentru suprafețe

Prevenția este cea mai importantă, astfel, pentru a ne feri de virusuri, e bine să ne igienizăm mâinile cu geluri naturale, prietenoase cu pielea, dar nu și cu microbii. Cu un conținut de 70% alcool și cu uleiuri esențiale, aceste geluri distrug virusurile gripale, hepatitice, herpetice și coronavirusul. Suprafețele pe care le atingem cu mâna trebuie și ele igienizate periodic cu spray-uri antiseptice, tot pe bază de uleiuri esențiale (cuișoare, lămâie, ti-tree, lavandă, bergamot).

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Super

Nicorut Sorin
10 Februarie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri