facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-10-05
Vizualizari: 355
Comentarii: 0
Antivirale naturale pentru sugari și copii mici

Esti proaspătă mămică? Cu siguranță că deja știi o mulțime de lucruri legate de sănătatea copilului. Răcelile sunt printre cele mai comune probleme de sănătate ale bebelușilor. Nu te îngrijora dacă îi curge nasul sau are puțină febră, răcelile la copii sunt mult mai ușoare decât la adulți și îi fortifică sistemul imunitar, cu condiția să le tratezi corect, fără abuz de antibiotice și antitermice!

Cel mai bun tratament e unul natural, pe bază de plante medicinale. Copiilor de la o lună li se pot da siropuri din plante medicinale cu acțiune antivirală și antiinflamatoare, cum este siropul Bebe Biosept care conţine lichen de piatră, frunze de măslin, turmeric, trifoişte de baltă, plante special alese pentru a fi sigure la sugari și copii mici. Administrează câte 0,5 ml/kg corp de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, timp de 5-15 zile, în funcție de intensitatea simptomelor.

Pentru copiii care au împlinit 1 an, există o formulă de sirop cu efect mai puternic – siropul Biosept, care conține în plus echinacea, şovârv, cimbrişor, rizomi de ghimbir, scorţişoară, cuişoare, Astragalus, propolis și uleiuri esenţiale de: lămâie, geraniu, scorţişoară, și roiniţă. Are efect antiviral, antifebril, antiinflamator, imunostimulent și expectorant, cu eficiența confirmată clinic în viroze respiratorii. Pentru copii între 1 și 4 ani sunt recomandate 1-3 linguriţe pe zi. Pentru copii între 5-12 ani: 4-5 linguriţe pe zi, iar pentru copii peste 12 ani: 3 linguri pe zi, cu 30 minute înainte de masă. Durata unei cure obişnuite este de 7-14 zile sau conform recomandării medicului.efect antiviral si antifebril

Pentru gestionarea simptomelor care apar recomandăm și următoarele produse:

-Dacă se instalează febra, asociază ceai de Soc, 1 cană /zi, fracționat, și HAPCIU loțiune pentru frecție, 1-2 aplicații pe zi, cât timp persistă febra.

-Dacă apare tuse asociază siropul PLANTUSIN pentru copii, 3 lingurițe pe zi.

-În caz de nas înfundat poți folosi inhalantul HAPCIU-Ușurează respirația, 5 picături într-un litru apă fierbinte, difuzat în încăpere sau 1-2 picături în 5 ml ser în nebulizator, de 2 ori pe zi.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri