facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-08-31
Vizualizari: 3168
Comentarii: 0
Antivirale naturale pentru copii

Tratamentele antivirale au acțiune țintită contra virusurilor, cele mai frecvent întâlnite fiind virusurile care produc infecții respiratorii cum sunt răceala și gripa. Antiviralele sunt diferite de antibiotice, deoarece acestea acționează împotriva bacteriilor care produc, de exemplu, complicații ale unei răceli: amigdalită, sinuzită, otită, sau chiar pneumonie. Antibioticele de sinteză nu au efect în cazul unei infecții virale, de aceea dacă copilul tău a răcit, nu e recomandat să-i dai antibiotice. Poate fi chiar dăunător, căci afectează flora intestinală, slăbesc sistemul imunitar și în timp dezvoltă rezistență la antibioticul respectiv, astfel că antibioticul respectiv nu va mai fi eficient atunci când o să ai cu adevărat nevoie de el.

E mult mai sănătos să ai în casă remedii naturale antivirale, lipsite de efecte secundare pentru copilul tău. Uleiurile esențiale sunt considerate printre cele mai eficiente antivirale naturale. Ele inhibă dezvoltarea, înmulțirea și răspândirea virusurilor în organism, le reduc puterea de infectare și le inactivează.

Recomandări de administrare:

Pentru copiii care au împlinit 3 ani, un preparat din uleiuri esențiale care se poate administra de la această vârstă este BIOSEPT FORTE A21 soluție. Conține o combinație de uleiuri de roiniță, mentă, tămâie, scorțișoară, ghimbir, copaiba și rozmarin, cu acțiune antivirală demonstrată. Pentru copii între 3 și 5 ani sunt recomandate 2-3 picături pe zi, amestecate într-o linguriță de miere sau de sirop Biosept de 3 ori. Pentru copii între 6 și 10 ani: 4-5 picături de 3 ori pe zi. Pentru copii între 11 și 14 ani: 6-8 picături de 3 ori pe zi. Copii peste 14 ani și adulţi pot lua 10 picături de 6 ori pe zi în prima zi, 10 picături de 5 ori pe zi în a doua zi, 10 picături de 4 ori pe zi în a treia zi, 10 picături de 3 ori pe zi până la 14 zile, amestecate cu câte o lingură de miere. Se administrează de preferință la o oră după masă, sau între mese. Durata curei este între 5 și 14 zile, în funcție de intensitatea simptomelor. Cu cât administrarea se începe mai repede, cu atât vindecarea este mai rapidă.

Dacă viroza respiratorie este însoțită de febră și tuse asociază și ceaiul VIROHERB – o formulă din 12 plante medicinale cu efect sudorific, expectorant, protectorvascular, antiviral și imun0stimulator. Se administrează copiilor peste 3 ani, 1 cană de 2-3 ori pe zi, timp de 5-7 zile.

Dacă apare o suprainfecție bacteriană, cum ar fi otita, asociază un antibiotic natural din uleiuri esențiale - BIOMICIN A2, soluție, 3 picături de 3 ori pe zi, într-o linguriță de sirop BIOSEPT, timp de 5-7 zile. Poți prepara și picături pentru urechi astfel: amestecă 5 picături din soluția BIOMICIN cu 10ml ulei gras (de măsline, sâmburi de struguri, etc.). Picură 3-5 picături din preparat (uşor încălzită pe baie de aburi) în canalul auditiv extern, apoi pune un tampon de vată în ureche. Repetă procedeul de 2-3 ori pe zi, timp de 5-10 zile, până la dispariția durerii de la baza urechii.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri