Antivirale și antibacteriene naturale contra răcelilor şi virozelor – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Antivirale și antibacteriene naturale contra răcelilor şi virozelor

Remedii Boli Si Afectiuni

Toamna şi primăvara sunt anotimpuri în care vremea se schimbă brusc, dimineţile şi serile sunt reci, iar în cursul zilei este cald sau se înregistrează alternanţe de zile însorite cu zile reci, cu ploaie şi ceaţă. În aceste condiţii, persoanele slăbite, bătrânii şi copii sunt vulnerabili şi se îmbolnăvesc mai uşor. Răcelile şi virozele respiratirii sunt frecvente.

Remediile naturale de la Fares, o minunată sursă de sănătate din inima Daciei, stimulează reactivitatea imunitară a organismului, prevenind îmbolnăvirea sau, prin substanţele active pe care le conţin, constituie un tratament eficient.

Două siropuri – Biosept și Plantusin – şi tinctura Biosept, fiecare cu o compoziţie complexă, acţionând ca antiviral și antibacteriene naturale, antiinflamatoare, antifebrile și expectorante, pot fi administrate atât copiilor, cât şi adulţilor.

Siropul Biosept conţine echinacea, şovârv, cimbrişor, lichen de piatră, scorţişoară, frunze de măslin, rizomi de ghimbir, cuişoare, tinctură de propolis, vitamina C, uleiuri esenţiale de lămâie, geraniu şi scorţişoară.

Echinacea este cunoscută ca stimulatoare a imunităţii, antivirală, antibacteriană și antiinflamatoare.  

Şovârvul este o plantă medicinală bogată în timol şi carvacrol, uleiuri esenţiale care se găsesc şi în cimbrişor, având un puternic efect antiviral, antibacterian şi antifungic. Are, de asemenea, acţiune expectorantă, sedativă şi antispastică pe musculatura bronşică.

Lichenul de piatră, prin conţinutul crescut de mucilagii, este expectorant, adică ajută la eliminarea secreţiilor bronşice.

Frunzele de măslin au efect antiinflamator şi antiseptic, ca şi uleiurile esenţiale de lămâie, geraniu şi scorţişoară, iar tinctura de propolis este un antibiotic natural.

Se poate administra copiilor de la vârsta de 1 an. Atenţie pentru cei cu alergie la echinacea sau propolis şi în general pentru persoanele alergice! Se impune recomandarea medicului.

Siropul Plantusin cu miere şi propolis are o compoziţie complexă, echilibrată şi este foarte eficient ca antiviral  natural prin tinctura de propolis, cimbrişor şi pătlagină, antitusiv prin scaiul-vânăt şi tei, antiinflamator şi cicatrizant prin mugurii de pin, propolis şi pătlagină. Mierea de albine este, şi ea, antiseptică, cicatrizantă şi energizantă. 

Tinctura Biosept conţine muguri de plop, isop, hrean, cuişoare, iarbă-mare, uleiuri esenţiale de ti-tree, fenicul şi cimbru. Este recomandată în infecţii şi inflamaţii ale căilor respiratorii.Uleiurile esenţiale sunt antibacteriene, antivirale, antifungice, antiinflamatoare şi antispastice. Hreanul este decongestiv al mucoasei căilor respiratorii, isopul este expectorant, iar mugurii de plop cicatrizanţi.

Iarba-mare conţine, printre alte substanţe active, camfor, săruri de potasiu, de calciu şi de magneziu, fiind antiseptică, expectorantă, calmantă a tusei. Tinctura Biosept se poate administra copiilor după vârsta de 3 ani.

Iată o gamă de produse naturale Fares cu eficienţă dovedită prin evaluări clinice, uşor de administrat şi fără reacţii adverse. Bucuraţi-vă de darurile Naturii!

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.