facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

SOLUȚIA NATURALĂ CONTRA PARAZIȚILOR INTESTINALI

Infestarea cu viermi intestinali ocupă un loc important între afecțiunile digestive.
Echipa medicală Fares este alături de tine cu produsele VERMICIN, remedii antiparazitare naturale eficiente, în funcție de nevoile tale.

PARAZITOZE INTESTINALE COPII 1-5 ANI

tratament natural
Vermicin cu miere şi propolis, D73, sirop, 100 ml

1-2 lingurițe de 3 ori pe zi, 10 zile, apoi pauză 7 zile. Cura se repetă de 3 ori consecutiv.

30.55 Lei

PARAZITOZE INTESTINALE COPII 6+ ANI ȘI ADULȚI

Vermicin Forte, D102, 20 capsule moi

Copii 6-10 ani: 1 capsulă pe zi.
Copii 11-16 ani: câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi.
Copii de peste 16 ani și adulţi: 2 capsule de 2 ori pe zi.
Durata curei: 5 zile. Cura se repetă după 7 zile.

29.17 LeiExistă tratamente naturale care au la bază combinații complexe de plante medicinale și uleiuri esențiale, care ajută la combaterea parazitilor intestinali, fără efecte secundare. Află care sunt acestea și cum te ajută în astfel de situații:

Ulei de seminţe de dovleac

Lavandă

Ghimbir

Cuișoare

Frunze de papaya

Scorţișoară

Șovârv

Iarbă mare

 

Semințele de dovleac - conțin o substanță numită cucurbitină care oprește dezvoltarea viermilor și îi ucide în tractul digestiv.

Uleiul esenţial de lavandă - a prezentat în studii acțiune antiparazitară împotriva Giardiei lamblia, putând elimina complet acest parazit.

Oleorezina de ghimbir - standardizată în 15% gingeroli are efect puternic antiparazitar asupra unui spectru larg de viermi intestinali și acționează prin distrugerea directă a acestora și reducerea spasmelor intestinale.

Ulei esenţial de cuișoare - cunoscut pentru proprietățile sale puternice antibacteriene, antivirale, antifungice, a demonstrat și acțiune antiparazitară.

Frunzele de papaya - au o activitate puternică de eliminare a viermilor intestinali și poate fi folosită în preparate pe bază de plante medicinale pentru tratarea diferitelor parazitoze digestive.

Uleiul esenţial de scorţişoară - s-a dovedit eficient în eliminarea Giardiei şi a limbricilor.

Uleiul esenţial de şovârv - a demonstrat în studii rezultate comparabile cu metronidazolul (medicament antiparazitar standard) în cazul paraziţilor intestinali, precum Giardia lamblia, dar fără efecte adverse.

Rădăcina de iarbă mare - au efect antiparazitar intestinal asupra limbricilor (Ascaris lumbricoides), distrugând atât larvele, cât şi ouăle lor.

Află mai multe despre beneficiile plantelor medicinale din Dicționarul de plante Fares.De ce să alegi produsele noastre contra paraziților intestinali?
Cât de eficiente sunt?


  • Oferim produse complet naturale pentru combaterea viermilor intestinali
  • Folosim doar plante de calitate superioară, pe care le prelucrăm după tehnologii proprii ce asigură menținerea principiilor active; și uleiuri esențiale pure, riguros caracterizate botanic și biochimic
  • Acţionează rapid datorită combinației sinergice de uleiuri esențiale și extracte de plante medicinale
  • Afectează creșterea, aderența, viabilitatea și structura Giardiei lamblia
  • Reduce numărul chisturilor de Giardia în scaun
  • Produce paralizia oxiurilor prin inhibarea motilității acestora
  • Inhibă motilitatea și reproducerea limbricilor
  • Eficient atât la copii cât și la adulți
  • Fără afectare hepatică și a florei intestinale


VERMICIN FORTE capsule moi, este un antiparazitar natural, pe bază de uleiuri esenţiale pure, cu eficiență demonstrată clinic și paraclinic în parazitozele intestinale produse de giardia lamblia, oxiuri și ascarizi.

Rezultatele clinice:
VERMICIN FORTE capsule moi, a fost administrat singur, fără alte asocieri de medicamente în 2 cure a câte 5 zile, cu pauză de 7 zile între ele și a condus la negativarea examenului coproparazitologic la 94,7% din cazuri și la remisia simptomatologiei între 60,52% și 100% în funcție de fiecare simptom monitorizat (apetit, grețuri, vărsături, dureri abdominale, nervozitate, dureri de cap, prurit).VERMICIN cu miere și propolis este un sirop cu efect antiparazitar care se poate administra copiilor de la vârsta de 1 an.

Rezultatele clinice:
Are eficiență confirmată clinic în 77% dintre cazuri de parazitoze digestive la copii, datorate infestării cu limbrici, oxiuri, Giardia lamblia. Nu provoacă constipație, nu afectează ficatul. Nu conține conservanți, indulcitori artificiali, coloranți și nici arome sintetice.

Poate te interesează și alte recomandări Fares

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri