facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-11-06
Vizualizari: 941
Comentarii: 0
Antibioticul natural Biosept Plus: utilizare externă

Antibioticele naturale pot fi utilizate cu succes pentru tratarea unor afecțiuni externe cu care ne confruntăm frecvent. În cele ce urmează vă prezentăm câteva cazuri în care tratamentul cu uleiul Biosept Plus dă rezultate foarte bune. aliatul sistemului imunitar

Spre exemplu, candidozele externe pot fi eliminate cu ajutorul antibioticului natural. Candidozele sunt infecții micotice provocate de specii de ciuperci din genul Candida, cu localizare pe piele, unghii sau pe mucoase (gură, tubul digestiv, vagin, bronhii, plămâni). Candidozele cutanate sau pe mucoase reprezintă aproximativ 25% din totalul infecțiilor micotice, au o răspândire largă și sunt întâlnite la persoane de toate vârstele. Candida externă este reprezentată de leziuni cu depozite alb cremoase, însoțite de prurit și senzație de arsură. În asemenea, cazuri tratamentul local cu antibiotic natural reprezintă o alternativă foarte eficientă.

Tratamentul se realizează astfel: seara, se stă cu picioarele în ceai de pelin în care punem o aspirină. Apoi, se șterg picioarele cu un prosop curat, iar zona cu micoză se tamponează cu o compresă sterilă îmbibată în Biosept Plus. Tratamentul se repetă timp de o lună, zilnic.

Acneea suprainfectată cu stafilococ auriu poate fi vindecată și ea cu antibioticul natural Biosept Plus. În loțiunea demachiantă se pun 10 picături de Biosept Plus cu care se face demachierea timp de mai multe zile,  până la dispariția afecțiunii. În acest caz, acționează uleiul de ti-tree din compoziția Bioseptului Plus.

Cariile netratate provoacă dureri când te aștepți mai puțin. Bioseptul Plus ne ajută și în acest caz. Pe puțină vată se aplică 3-4 picături de ulei, după care vata se aplică pe zona dureroasă, direct pe gingie sau în carie, dacă este posibil. Efectul de calmare apare în scurt timp. Acest lucru se datorează faptului că uleiul de cuișoare din compoziația Bioseptului Plus conține o substanță numită eugenol, utilizată ca anestezic în stomatologie.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri