facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-03-21
Vizualizari: 585
Comentarii: 0
Antibioticele din natură, tratamentul tău fără efecte adverse

Antibioticele de sinteză sunt considerate de majoritatea medicilor un rău necesar. Spunem asta pentru că, deşi te vindecă de o infecţie din organism, au ele grijă să te facă să plăteşti „serviciul” cu vârf şi îndesat. Mai ales dacă apelezi prea des la ele.

Scoate-ţi din cap că antibioticele sunt leac bun la toate şi nu mai apela la ele de fiecare dacă când răceşti puţin. Acest tip de medicamente, folosite abuziv, atrag o mulţime de efecte adverse:

-          Stomacul este primul care intră în contact cu ele, deci primul afectat. Tratamentul cu antibiotice este agresiv şi îi distruge flora bacteriană. Poate provoca diaree, vărsături şi alte tulburări digestive.

-          Pot provoca erupţii cutanate sau febră.

-          Scad imunitatea şi, chiar dacă pe moment scapi de infecţie, rişti să dai în altceva.

-          Cu timpul, apare o rezistenţă la antibiotice. Pentru a distruge bacteriile rele din organism  vei avea nevoie de medicamente tot mai puternice.

-          Administrate copiilor, pot provoca alergii şi pot determina apariţia astmului infantil.

Trebuie să ştii că antibioticele acţionează asupra infecţiilor bacteriene, nu a celor provocate de virusuri, cum sunt răcelile de sezon. Deci nu le lua după ureche atunci când răceşti, pentru că nu vor avea niciun efect. Şi nici „preventiv”, la cel mai mic semn de boală, deoarece, aşa cum ai văzut, totul se va întoarce împotriva ta.

Dacă vrei antibiotice fără efecte adverse ia-le din natură! De mii de ani există o mulţime de remedii pe bază de plante medicinale care pot înlocui cu succes pastilele. Au aceleaşi proprietăţi antibiotice, dar sunt mult mai bine tolerate de organism. Nu provoacă niciun dezechilibru intern şi nici rezistenţă la bacterii, dacă le foloseşti timp mai îndelungat.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri