×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Antibiotice naturale

Remedii Boli Si Afectiuni

Medicina, în devenirea ei actuală, aplicată pe tehnică şi chimie, este eficientă în domeniul explorărilor, geneticii, tratamentelor în urgenţe, chirurgie. În afecţiunile cronice, în cele mai multe cazuri, se înregistrează doar ameliorări, iar tratamentele sunt de lungă durată, cu efecte secundare de multe ori, necesitând administrarea altor medicamente.

Este o stare de lucruri care, treptat, a fost acceptată ca normală, firească. Am uitat, însă, ce este firesc, am uitat că suntem parte din Natură, împreună cu plantele, animalele şi cu toate celelalte forme de viaţă existente. Am uitat că primele medicamente au fost extracte din plante şi, apoi, substanţele active sintetizate după modelul celor naturale. Sunt multe situaţii în care acestea sunt necesare, salvatoare, dar folosirea lor nu trebuie să fie excesivă. Antibioticele sunt un exemplu în acest sens. Există şi antibiotice naturale, cunoscute din antichitate, dar ignorate de medicina  “modernă”.

Compania Fares produce capsule, siropuri, tincturi, ceaiuri, care conţin plante şi extracte de plante cu proprietăţi antibacteriene, antivirale, antifungice, antiparazitare şi, de asemenea, uleiuri esenţiale care pot fi definite ca antibiotice naturale. Eficienţa lor a fost confirmată prin evaluări clinice şi prin analize de laborator. Aromatogramele, echivalentul antibiogramelor, au evidenţiat acţiunea antibiotică a uleiurilor esenţiale comparabilă cu a medicamentelor de sinteză. Mai mult, unele dintre ele au fost eficiente asupra unor tulpini de germeni rezistenţi la antibioticele de sinteză.

Ca urmare a acestor rezultate, combinaţia de uleiuri esenţiale de cuişoare şi cimbru denumite Biosept forte şi cuişoare cu ti-tree denumită Biosept plus sunt antibioticele naturale cu spectrul cel mai larg, având în vedere şi acţiunea antivirală şi antifungică. Se găsesc sub formă de soluţie şi de capsule moi, administrarea lor putând fi individualizată în funcţie de vârstă, toleranţă, afecţiuni asociate.

Bioseptul forte se administrează după vârsta de 7 ani, iar capsulele moi după vârsta de 14 ani.

Bioseptul plus se recomandă după vârsta de 3 ani, iar capsulele moi după vârsta de 6 ani.

 

Produsele naturale de la Fares Orăştie sunt o sursă de sănătate din inima Daciei.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.