facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-03-21
Vizualizari: 594
Comentarii: 0
Antibiotice naturale, din cămară

Când te simţi rău şi crezi că ai o infecţie în organism, dai fuga la farmacie să-ţi cumperi antibiotice. Te gândeşti, cu siguranţă, că trebuie să acţionezi rapid pentru a nu risca agravarea problemei. Nimic greşit până aici. Poate doar direcţia. Decât să te îndrepţi spre farmacie, mai bine te-ai uita în propria cămară. Acolo găseşti alimente cu o mare putere antibiotică. Au acelaşi efect de a distruge bacteriile dăunătoare, însă fără efecte adverse pentru organismul tău.ceai la plicuri pentru imunitate

Usturoiul este printre cele mai populare antibiotice şi antivirale naturale, un remediu naturist de excepţie în răceli şi în infecţii la nivelul tubului digestiv (tratează, spre exemplu, infecţia cu Helicobacter pylori, o bacterie la stomac). Are puterea de a distruge o gamă largă de agenţi patogeni, inclusiv bacterii rezistente la unele antibiotice. Chiar dacă are un miros nu tocmai plăcut pentru cei din jur, nu te sfii să-l consumi la fiecare masă, proaspăt, sub formă de mujdei sau zdrobit într-un bol de supă fierbinte. Se foloseşte şi extern, pe plăgi deschise, sub formă de compresă.

Ceapa. Are şi ea acţiune antibacteriană, antiseptică şi antivirală. O poţi mânca proaspătă, adăugată în salate, sau fiartă şi amestecată cu lapte şi miere.

Mierea. Are o valoare terapeutică uriaşă, fiind leac pentru un spectru larg de afecţiuni. Bogată în vitamine, minerale şi enzime uşor asimilabile de către organism, ea poate fi considerată un adevărat medicament universal. Are proprietăţi antibacteriene, antibiotice, antiinfecţioase, cu acţiune de la tubul digestiv, căile respiratorii, până la nivelul pielii. Este un aliment care stimulează imunitatea şi-i oferă organismului foarte multă energie datorită conţinutului ridicat de zaharuri.

Propolisul. E un alt produs al stupului deosebit de valoros pentru sănătate, care creşte imunitatea şi ajută organismul să lupte cu infecţiile. Îl găseşti sub formă de granule, pe care le poţi consuma ca atare sau adăugat în limonade, sau sub formă de tinctură, din care poţi lua zilnic câteva picături, combinate cu miere sau pe o bucăţică de pâine.

Varza. Are acţiune antibicrobiană, fiind un real pansament pentru stomacul afectat de ulcer. Se consumă crudă sau se stoarce şi se utilizează sucul. Murată, este cu atât mai benefică pentru flora intestinală, creşte numărul bacteriilor bune care luptă cu microorganismele dăunătoare. Varza conţine multă vitamina C, acesta ajutând organismul să lupte împotriva infecţiilor.

Alte alimente bogate în vitamina C, care întăresc imunitatea şi ajută la eliminarea infecţiilor, sunt citricele, kiwi, fructele de pădure, pătrunjelul sau broccoli. Ceaiurile medicinale de soc, echinacea sau măcese, îndulcite cu miere, sunt leacul perfect atât pentru un organism care luptă cu infecţia, cât şi pentru întărirea unuia sănătos.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri