facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-09-23
Vizualizari: 3680
Comentarii: 0
Antibiotice naturale care tratează cistita

Infecțiile urinare netratate corespunzător, care recidivează, sunt foarte periculoase pentru femei. Știi că ai nevoie de tratament cu antibiotice, însă și aici există riscuri. Antibioticele de sinteză slăbesc sistemul imunitar, iar administrarea lor în exces determină o rezistență a bacteriilor la respectivele medicamente. De ce nu încerci varianta naturală, care nu-ți provoacă dezechilibre în organism, dar este la fel de puternică?!

Antibioticele naturale, pe bază de plante medicinale, au efecte remarcabile atât în tratamentul cistitelor, cât și în prevenirea recidivelor. Tinctura de ienupăr este printre primele și cele mai bune opțiuni. Are un efect antibiotic puternic, cu spectru larg, plus un efect diuretic. Se administrează 3-5 lingurițe pe zi, diluate într-o jumătate de pahar de apă. E bine să urmezi acest tratament până la trei săptămâni, chiar dacă pari complet vindecată, pentru a evita recidivarea.eucalipt

Uleiurile esențiale cu efect antiseptic pot fi folosite pentru băi locale. Pregătește un vas cu apă caldă, în care pui câte două picături de ulei de eucalipt, de boabe de ienupăr și ulei de santal. Stai în această apă timp de 10 minute. Un alt ulei esențial considerat antibiotic natural este cel de cimbru. Se administrează câte cinci picături, de două ori pe zi, diluat în 100 ml de apă. Se bea pe stomacul gol, durata tratamentului fiind de două săptămâni. De asemenea, uleiul de arbore de ceai este un antibiotic puternic, ce distruge bacteria E. coli, răspunzătoare de infecțiile urinare. Acest ulei se administrează ca și cel de cimbru. Extractul uscat din frunze de strugurii-ursului este și el un antibiotic excelent, care reduce numărul bacteriilor din tractul urinar.

În afară de administrarea acestor antibiotice naturale, e recomandat ca, până la vindecare, să consumi foarte multe lichide, în special ceaiuri cu efect diuretic (codițe de cireșe, coada calului). Bea și ceai de echinacea, care întărește sistemul imunitar și îl ajută să lupte cu infecția.  Foarte bune sunt și sucurile de merișoare și de afine, bogate în vitamina C și cunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatoare. Evită, în schimb, cafeaua și alcoolul, care stimulează musculatura vezicii, intensificând senzația de urinare!

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri