facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-06-28
Vizualizari: 631
Comentarii: 0
Ananasul, aliatul tău pentru curele de slăbire

Ananasul (Ananas comosus) este un fruct comestibil cărnos, cu gust dulce-acrișor și foarte aromat. Are numele comun atât al plantei tropicale, cât și al fructului. Conține vitaminele A, B, B1 și C. Conține de asemenea betacaroten, potasiu, magneziu și săruri minerale. Stimulând organismul, este recomandat mai ales pentru buna sa digestibilitate. Ananasul conține acid citric, acid malic, vitaminele A, B, B1 și C cât jumătate din fructul unui portocal. Totodată, conține o drojdie și un ferment digestiv (bromelină) care digeră în câteva minute de 1000 de ori greutatea ei de proteine și care este comparată cu pepsina și papaina – enzime digestive.complex natural

Prezentul studiu a fost realizat pentru a evalua efectele anti-obezitate ale sucului de ananas  la șoarecii cu dietă bogată în grăsimi. Această dietă a condus la creșteri semnificative ale greutății corporale, indicelui de masă corporală (IMC), acumulării de grăsime corporală, depunerii de grăsime hepatică și lipidelor din sânge, în timp ce sucul de ananas a restabilit acești parametri aproape de valorile lor normale. Prin urmare, sucul de ananas poate fi folosit ca și candidat anti-obezitate, deoarece acesta scade lipogeneza și crește lipoliza.

Studiile clinice au demonstrat, de asemenea, că și consumul de suc de ananas timp de 3 zile pare a fi eficient în dizolvarea resturilor alimentare din stomac mult mai repede decât la persoanele care nu au consumat suc de ananas.

Extractul de ananas se regăsește în Complexul de slăbit, Siluetă perfectă, la plicuri individuale, cu doza optimă recomandată, pentru curele de slăbire. Acest complex scade apetitul, conferă senzația de sațietate, arde grăsimile și elimină toxinele din organism.

Bibliografie

El-Shazly SA, Ahmed MM, Al-Harbi MS, Alkafafy ME, El-Sawy HB, Amer SAM. Physiological and molecular study on the anti-obesity effects of pineapple (Ananas comosus) juice in male Wistar rat. Food Sci Biotechnol. 2018 Apr 11;27(5):1429-1438. doi: 10.1007/s10068-018-0378-1. PMID: 30319853; PMCID: PMC6170270.

Simşek Z, Altınbaş A, Delibaşı T, Yüksel O. Incomplete stomach emptying as a complication of intragastric balloon treatment and a solution suggestion: Pineapple juice drinking. Turk J Gastroenterol. 2013;24(4):330-3. doi: 10.4318/tjg.2013.0739. PMID: 24254264.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri