facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-11-26
Vizualizari: 3083
Comentarii: 0
Amigdalita, tratament natural

Dacă aveți o stare generală proastă, febră, nas înfundat și constatați că aveți puncte albe pe amigdale înseamnă că suferiți de faringo-amigdalită. Această boală este declanșată de virusuri sau bacterii care infectează țesutul amigdalelor, extinzându-se, apoi, către faringe. Cei mai afectați sunt copii care frecventeză grădinițele și școlile, boala transmițându-se prin particulele de salivă.

O amigdalită acută virală trece de la sine în cel mult 7 până la 10 zile. O amigdalită bacteriană se diferențiază de cea virală prin apariția febrei mari. Aceasta dispare o dată cu eliminarea puroiului de pe amigdale. În această situație este nevoie de antibiotice. Există cel puțin trei soluții naturale la îndemână pentru tratament.

Prima ar fi siropul Biosept, potrivit pentru copii între 1 și 3 ani. Tratamentul se face prin administrarea, timp de 7-10 zile, a câte o linguriță de sirop de 3 ori pe zi. Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani putem folosi soluția de uleiuri Biosept Plus, de 3 ori pe zi, 2-3 picături, în miere sau în siropul Biosept. Cea de-a treia variantă, pentru copii de peste 7 ani și adulți, este uleiul Biosept Forte. Acesta se administrează de 3 ori pe zi, după mese, în miere sau în siropul Biosept.

Uleiul de cuișoare, prezent în compoziția Biosept Plus și a Biosept Forte, are un efect antibiotic, antiviral, fiind, în același, timp și un excelent analgezic, calmând durerile provocate de amigdalită. La rândul său, cimbrul, prezent în Biosept Forte, este folosit din vechime în tratarea infecțiilor și inflamațiilor de tot felul, îndeosebi în cele ale tractului respirator, fiind un antibiotic cu spectru larg de acțiune. Uleiul de cimbru este antiviral, anticandidozic și antiinflamator.

Uleiul esential de tea tree (arbore de ceai), aflat în compozitia Biosept Plus, are proprietăți antiseptice, antiinflamatoare, antibacteriale, antifungice și este folosit ca tratament adjuvant în tratamentul rănilor și prevenirea infectării lor. 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri