×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Alternativa naturală pentru infecţii în perioada de sarcină şi alăptare

Sfaturi Practice

      Femeile însărcinate şi cele care alăptează nu mai pot lua orice medicament, de aceea este recomandat să apeleze la tratamente naturale care nu pun în pericol sarcina sau bebeluşul.tratamente naturiste

O alternativă naturală pentru infecţii respiratorii, digestive şi uro-genitale în această perioadă delicată o constituie capsulele BIOSEPT pentru femei însărcinate şi mămici care alăptează. Acestea conţin plante alese cu grijă astfel încât să aibă o acţiune eficientă dar blândă în acelaşi timp: lichen de piatră, frunze de măslin, turmeric, echinacea şi ghimbir. Acestea conferă produsului efect antibacterian, antiviral şi antifungic asupra unui spectru larg de germeni patogeni, antiinflamator, imunostimulent, antifebril, expectorant şi emolient. Capsulele Biosept au o toleranţă gastrică foarte bună, administrarea repetată nu produce rezistenţa germenilor, aşa cum se petrece în cazul antibioticelor de sinteză, şide asemenea nu afectează flora intestinală.

Dacă aţi răcit, puteţi asocia acestor capsule şi alte  suplimente din plante medicinale cum sunt capsule Noni cu echinacea, comprimatele Vitamina C naturală (cu fructe de acerola, măceşe şi cătină), comprimatele Echinaceea cu propolis, sau ceai simplu de echinaceea, măceşe, tei, în care puteţi pune căte o lingură de sirop Plantusin, sirop de muguri de pin, sau de pătlagină.

Asocieri recomandate
Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.