facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-02-26
Vizualizari: 1267
Comentarii: 2
Alternativa naturală pentru infecţii în perioada de sarcină şi alăptare

      Femeile însărcinate şi cele care alăptează nu mai pot lua orice medicament, de aceea este recomandat să apeleze la tratamente naturale care nu pun în pericol sarcina sau bebeluşul.tratamente naturiste

O alternativă naturală pentru infecţii respiratorii, digestive şi uro-genitale în această perioadă delicată o constituie capsulele BIOSEPT pentru femei însărcinate şi mămici care alăptează. Acestea conţin plante alese cu grijă astfel încât să aibă o acţiune eficientă dar blândă în acelaşi timp: lichen de piatră, frunze de măslin, turmeric, echinacea şi ghimbir. Acestea conferă produsului efect antibacterian, antiviral şi antifungic asupra unui spectru larg de germeni patogeni, antiinflamator, imunostimulent, antifebril, expectorant şi emolient. Capsulele Biosept au o toleranţă gastrică foarte bună, administrarea repetată nu produce rezistenţa germenilor, aşa cum se petrece în cazul antibioticelor de sinteză, şide asemenea nu afectează flora intestinală.

Dacă aţi răcit, puteţi asocia acestor capsule şi alte  suplimente din plante medicinale cum sunt capsule Noni cu echinacea, comprimatele Vitamina C naturală (cu fructe de acerola, măceşe şi cătină), comprimatele Echinaceea cu propolis, sau ceai simplu de echinaceea, măceşe, tei, în care puteţi pune căte o lingură de sirop Plantusin, sirop de muguri de pin, sau de pătlagină.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună seara! Pentru infecții urinare în sarcină ce recomandati? sarcină 24 săptămâni

Raspuns Fares: Bună ziua. Vă recomandăm capsulele Mami Biomicin Urinar, câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi, înainte de masă. Durata unei cure este de 10-14 zile, maximum 30 zile; în doza de 1 capsulă pe zi, se poate recomanda pe toata durata sarcinii. Se poate asocia și ceaiul Diurosept, 2 căni cu ceai pe zi, 2 săptămâni pe lună. Vă dorim multă sănătate!
Mihai Larisa
31 Octombrie 2023
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri