facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2023-06-17
Vizualizari: 1199
Comentarii: 0
Alimente și remedii naturale benefice pentru tractul urinar

Femeile care se confruntă frecvent cu infecții urinare trebuie să știe că prevenția este cheia. Pe lângă obiceiurile ce țin de igienă, alimentația joacă și ea un rol important. Anumite fructe, legume și remedii pe bază de plante mențin sănătatea tractului urinar și pot preveni infecțiile. Adaugă-le în dieta ta!

Merișoarele sau afinele roșii sunt celebre pentru puterea lor de a preveni și trata infecțiile urinare. Aceste fructe conțin substanțe care împiedică adeziunea bacteriilor la peretele tractului urinar și previn

Diurosept U62înmulțirea lor. Un suc proaspăt sau un ceai de merișoare pe zi, ori pur și simplu câteva fructe uscate, ronțăite ca gustare între mese, sunt cu siguranță de mare ajutor.

Probioticele, date de iaurt, kefir sau murături, mențin flora intestinală sănătătoasă, întăresc imunitatea și previn infecțiile. Consumă-le zilnic!

Afinele și fructele de pădure în general sunt bogate în antioxidanți și au proprietăți antibacteriene, antiinflamatorii, care pot preveni infecțiile tractului urinar.

Semințele de in și de dovleac conțin acizi grași Omega-3, reduc inflamația din corp și întăresc imunitatea.

Usturoiul conține alicină, un compus cu proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii care reduce numărul de bacterii din tractul urinar.

Consumul mare de lichide este una dintre cele mai importante metode de a menține sănătatea tractului urinar. Acest lucru ajută la diluarea urinei și la eliminarea bacteriilor care nu au timp să se înmulțească. Ce poți să bei, în afară de apă? Multe ceaiuri medicinale. Cele mai indicate pentru sănătatea tractului urinar sunt plantele cu proprietăți diuretice, antimicrobiene, astringente, precum coada calului, mătasea de porumb, codițele de cireșe. Toate acestea, și nu numai, sunt combinate de specialiștii Fares în ceaiul Diurosept, un dezinfectant urinar, antiinflamator și antispastic natural la care poți apela atât preventiv, cât și în cazul unei infecții.

Pe de cealaltă parte, sunt de evitat cafeaua, alcoolul, mâncărurile picante, citricele și dulciurile pe bază de zahăr rafinat.A20 cps moi Biomicin Urinar

Dacă respecți aceste sfaturi de alimentație și ai o igienă corespunzătoare, vei da uitării chinuitoarele episoade de infecții urinare. Oricum, pentru orice eventualitate, nu strică să ai în casă sau să pui în bagajul de vacanță un remediu natural de ajutor în caz de probleme. Capsulele Biomicin Urinar, pe bază de uleiuri esențiale, au un puternic efect benefic și o eficiență de 95,4% în negativarea germenilor de la nivelul tractului urinar. Există și în varianta pentru femei însărcinate și mămici care alăptează!

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri