facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-05-12
Vizualizari: 449
Comentarii: 0
Alimente sănătoase, dar bogate în calorii

Una dintre marile greșeli ale persoanelor care vor să slăbească este să dea iama în tot ce aud că e „sănătos”. Numai că multe dintre acele alimente sănătoase sunt bogate caloric și nu ajută deloc în lupta cu kilogramele în plus, dimpotrivă.

Odată ce s-au hotărât să „ia taurul de coarne” și să se pună pe slăbit, mulți își promit să încerce să mănânce mai multe alimente sănătoase. Afirmația ar fi corectă dacă tăiem cuvântul „multe”. Pentru că orice exces îngrașă, mai ales când vorbim despre alimentele hipercalorice. Așadar dacă vrei să mai dai jos câteva kilograme, consumă rar și cu moderație următoarele produse!

Fructele oleaginoase. Reprezintă una dintre cele mai sănătoase variante de gustare. Nucile, migdalele, alunele, fisticul, caju, în varianta crudă și nesărată, au un aport considerabil de acizi grași esențiali Omega-3. Totuși, atenție! 100 de grame de nuci conțin nu mai puțin de 650 de calorii. Mai bine de un sfert din cantitatea necesară zilnic. Pericolul cel mare e că, atunci când consumi astfel de ronțănele, cam uiți să te oprești.

Fructele uscate. Sunt mult mai dulci și conțin mult mai multe calorii decât cele în varianta proaspătă. Spre exemplu, 100 g de prune conțin 60-70 de calorii, pe când aceeași cantitate de fructe uscate conține peste 250-280 de calorii; caisele proaspete au 50 de calorii, cele uscate peste 250.

Fructele proaspete. Unele dintre ele nu sunt neapărat o necesitate în dieta celor care vor să slăbească. Au multă fructoză și, împlicit, sunt bogate caloric. În această categorie intră bananele foarte coapte și dulci (100 g conțin 90 de calorii), mango (60 de calorii la 100 g), strugurii și smochinele (70 de calorii la 100 g).

Sucul de fructe este și mai periculos pentru siluetă. Conține doar apă și fructoză, fiindu-i eliminate fibrele, care dau acea senzație de sațietate. Potrivit nutriționiștilor, un pahar de suc natural conține circa 300 de calorii, adică un prânz întreg. Din păcate, multe persoane nici nu-l socotesc, pentru că „e lichid” și este sănătos, nu-i așa?!

M99 Silueta Perfecta

Mierea. Este cel mai bun îndulcitor natural, un adevărat medicament pentru organismul nostru. Nu trebuie să-ți lipsească din casă, dar și aici e nevoie de moderație, dacă vrei să slăbești. 100 g de miere conține 304 calorii. Dacă bei un ceai, îți faci o limonadă sau mănânci o porție de căpșune nu e cazul să mai adaugi miere. Obișnuiește-te fără atât de mult dulce!

Salatele. Ai putea zice că salatele sunt alimentul de bază pentru cei care vor să slăbească. Și așa este, atât timp cât nu le „îmbogățești” cu mult ulei, fie el și de măsline, cât nu adaugi nuci, brânzeturi grase, cașcaval sau, mai grav, sosuri. În acest caz, clasica salată devine o adevărată bombă calorică.

Dacă vrei un mic ajutor din natură în demersul tău de a scăpa de kilogramele în plus, îți recomandăm gama Silueta Perfectă. Conține ceaiuri cu rol de purificare și drenaj, sau ceaiuri care scad pofta de mâncare, plicuri cu mixuri de plante ce stimulează reducerea circumferinței taliei, capsule naturale din plante care îți țin în frâu apetitul sau care activează arderea grăsimilor. Nu dau dependență și nu au niciun fel de efect advers.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri