facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-12-11
Vizualizari: 1865
Comentarii: 2
Algoplant, capsule moi

În România, studiile arată că durerea de cap este cea mai frecventă formă de durere, afectând 83% dintre români. De altfel, este una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate pe care medicii și alți profesioniști din domeniul sănătății le tratează în întreaga lume.

Deși mulți oameni descriu toate durerile de cap moderate până la severe ca fiind „migrene”, există criterii specifice folosite pentru identificarea migrenei și a cefaleei (durerii de cap).

Durerea de cap  poate varia de la o formă ușoară la severă și de obicei apare pe ambele părți ale capului. Unele zone specifice în care pot apărea dureri de cap sunt fruntea, tâmplele și zona cefei. Cel mai comun tip de cefalee este durerea de cap resimțită că o tensiune.

Migrena se percepe sub forma unei dureri de cap intense sau severe; are caracter pulsatil,  este amplificată de un efort fizic minim, se extinde de la zonele din jurul ochilor și din zona frontală spre regiunile temporo-parietale și occipitale și uneori poate cuprinde și zona umerilor; cel mai frecvent senzațiile dureroase încep dimineața, după trezire.

Pentru a combate durerile de cap și migrenele cu ajutorul remediilor naturale, trebuie combinate uleiuri esențiale cu acțiune antiinflamatorie și antialgică.

capsule moiAlgoplant capsule moi produs la Orăștie, asociază  9 uleiuri esențiale, riguros caracterizate botanic și biochimic  care asigură efect crescut și reproductibil și o biosponibilitate optimă, fiind 100% natural.

Ulei esenţial din scoarță mesteacăn galben, de  turmeric,  de lavandă, de copaiba și de mentă împreună cu cel de lemongras, cuişoare, smirnă și tămâie în baza grasă de ulei de negrilică prezintă acţiune antilagica.

Efectul antialgic este obținut atât prin acțiunea antiinflamatorie intensă, cât și prin acțiunea directă asupra receptorilor specifici durerii.

Evaluarea clinică a remediului Algoplant capsule moi  a evidențiat eficiență în cazul cefaleei și migrenei  în peste  80% din cazuri; după prima administrare (cefalee 1 capsulă pe zi, migrene 2 capsule pe zi), efectul se instalează în maxim o oră.

Spre deosebire de medicația alopată această combinație de uleiuri nu generează hepatotoxicitate, retenție hidrosalina (edeme) și rezistență sau dependență la terapie.

Putem concluziona că remediul se adresează persoanelor cu cefalee și migrene; reduce frecvența, intensitatea și durata durerilor de cap și a migrenelor.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Doresc din nou acest produs.Rog frumos sa îl produceți din nou, e eficient

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Fitodolor acut. Multa sanatate!
Laura Crăciun
6 Octombrie 2023
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri