facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-12-20
Vizualizari: 711
Comentarii: 0
Algoplant, capsule moi

Durerea de cap indiferent că este simplă cefalee dar mai ales când vorbim despre migrenă, ne crează disconfort. Este bine să prevenim apariția acestora și cel mai simplu este prin evitarea stresului, a utilizării în exces a telefonului, calculatorului; de asemenea sa evităm oboseala extremă, anumite mirosuri care știm că pot declanșa dureri de cap și mai ales migrene.

Când temperatura se modifică, apare și probabilitatea de a dezvolta o migrenă; căldura intensă sau frigul poate declanșa durerea de cap;

capsule moiSunt mâncăruri care pot declanșa dureri de cap, migrene: brânza, carnea, mezelurile sau vinul roșu. Fumatul atât pentru fumător cât mai ales pentru persoanele din jur (fumători pasivi) poate fi o cauză; chiar și exercițiile fizice extenuante pot declanșa dureri de cap.

Dacă știm ce anume declanșează durerea putem să evităm acele cauze sau să apelăm la Algoplant capsule moi atât pentru profilaxia migrenelor cât și combaterea durerii de cap și a accesului migrenos, atunci când nu putem evita cauza declanșatoare.

Ca mod de administrare recomandăm:

- în cefalee: 1 capsulă pe zi la nevoie; dacă după prima utilizare aveţi nevoie de un efect mai intens, în decurs de o oră putet­i să mai luat­i încă 1 capsulă;

-  în migrenă: 2 capsule pe zi, timp de o lună pentru profilaxia acestora; cura se poate repeta la nevoie, după o pauză de 2 – 4 săptămâni.

 

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri