facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-06-21
Vizualizari: 637
Comentarii: 0
Alcoolul, dușmanul siluetei!

De ce e greșit să-l consumi în perioada curei

Știai că alcoolul conține calorii? O doză de bere are cel puțin 200 calorii, tot atât un pahar de 200 ml de vin roșu dulce, 100 ml de vodka are 230 calorii, 100 ml gin 263 calorii, iar lichiorul sare de 340 de calorii la 100 ml. La cocktailurile alcoolice, numărul caloriilor crește și mai mult din cauza adaosului de zahăr.

Mai mult decât atât, atunci când îți calculezi numărul caloriilor consumate zilnic, trebuie să ai în vedere că tăria băută cântărește mai mult decât scrie pe eticheta ei. În prezența alcoolului, grăsimile și glucoza nu se mai pot metaboliza normal, depunându-se ca lipide în celulele adipoase. De asemenea, alcoolul afectează ficatul și crește trigliceridele din sânge.

Asta nu e tot! „Păhărelul” face poftă de mâncare... La o bere ne dorim mici, shaorma, cartofi prăjiți. Și pericolul apare din faptul că organismul arde mai întâi alcoolul, în loc de mâncare, din cauza toxicității acestuia. Ceea ce înseamnă că orice mâncare consumată alături de alcool îngrașă mai tare, caloriile din alimente vor fi depozitate sub formă de grăsime. „Să ții o cură de slăbire stropită cu alcool e ca și cum ai merge cu frâna de mână trasă”, spun nutriționiștii.

Băuturile energizante, sucurile naturale sau din comerț, frappe-urile, milk-shake-urile, toate acestea conțin calorii. Mai multe sau mai puține, „goale” sau cu nutrienți, dar sunt calorii care se adaugă la norma zilnică. Singurele care nu conțin calorii sunt apa plată și ceaiurile din plante medicinale. Acestea din urmă hidratează, rezolvă o mulțime de probleme de sănătate, ajută la detoxifierea organismului, stimulează metabolismul și chiar ajută, în felul acesta, la topirea kilogramelor în plus.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri