facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2019-02-26
Vizualizari: 7766
Comentarii: 0
Ai răcit? Iată cele mai sigure tratamente pentru mămici și bebeluși

Prima întrebare pe care şi-o pun mamele care au bebeluşi atunci când răcesc, este dacă mai pot să alăpteze. Răspunsul este “da, pot, și este chiar indicat”. În acest caz, organismul a început să producă anticorpi împotriva bolii, care se vor transmite și bebelușului, întărindu-i imunitatea. Singurul lucru la care trebuie să fii atentă este cu ce te tratezi în această perioadă.

Tratamentul pentru răceală în timpul alăptării trebuie să respecte aceleași reguli ca și în perioada sarcinii. Tot ce consumi se transmite copilului prin lapte, așa că e bine să folosești doar remedii naturale și sigure.

- Hidratează-te mai mult cu sucuri de fructe și ceaiuri medicinale. Sunt sigure cele de mușețel, de ghimbir, de soc sau de echinacea.

ulei esential- Tratează-ți problemele gâtului cu sirop de miere și ridichi, făcut în casă. Fă gargare cu apă și sare cu sau apă călduță în care ai picurat ulei esențial de cimbru, salvie, gălbenele.

- Nasul înfundat se tratează făcând inhalații cu aburi. Dacă adaugi în apă plante puternic aromate, sau uleiurile esențiale de mentă, eucalipt sau cimbru, deja o mare parte din problemă e rezolvată. Îți mai poți desfunda nasul pulverizând soluții cu apă și sare, pregătite în casă.

- Odihnește-te mai mult, corpul tău are nevoie de resurse ca să lupte cu boala!

- Mănâncă multe fructe și legume proaspete, care conțin vitamine. Ceapa și usturoiul sunt și ele antibiotice naturale care, în mod normal, tratează foarte bine răceala, numai că în perioada alăptării nu sunt recomandate deoarece pot modifica gustul laptelui.

- În plus, fii atentă la igienă: spală-te pe mâni înainte de a-l lua în brațe pe cel mic, de a manevra biberoanele, evită contactul față în față, eventual pune-ți la gură o mască medicinală atunci când îl schimbi sau îl alăptezi.

Dacă respecți aceste sfaturi, vei avea surpriza să constați că bebelușul este singurul din casă care nu răcește. Sau, în orice caz, care are cele mai blânde și trecătoare simptome.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri