facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2023-02-24
Vizualizari: 325
Comentarii: 0
Află cum poți să previi o infecție urinară

Simți nevoia să mergi la baie urgent și din ce în ce mai des? Iar atunci când ajungi, ai senzație de usturime sau arsură? Acestea sunt simptomele unei infecții urinare, o afecțiune prezentă mai mult la femei decât la bărbați. Nu poate fi întotdeauna evitată, dar, cu puțină atenție, poate fi prevenită. Iată ce ar fi de făcut!

• Regula de bază pentru femei: când mergi la toaletă, șterge-te dinspre față spre spate, nu invers. Acest obicei scade riscul de a transporta bacteriile din anus în uretră, mai ales că materiile fecale sunt sursă principală de E.coli. Este și mai important să faci acest lucru în perioadele în care ai diaree.

• Consumă multe lichide. Apa și ceaiurile medicinale reprezintă cea mai bună alegere! Este important să bei aproximativ doi litri de lichide pe zi, pentru a rămâne hidratată. Astfel, vei urina mai des, ceea ce duce la eliminarea bacteriilor din tractul urinar. Redu consumul de alcool și de băuturi cofeinizate, care pot irita vezica.

• Urinează când simți nevoia. Tuturor ni se întâmplă să fim „prinși” cu multe treburi și să evităm să mergem la toaletă chiar atunci când avem nevoie. Nimic mai greșit, spun specialiștii. Reținerea urinei duce la înmulțirea bacteriilor, lucru care crește riscul de infecții urinare.

• Golește-ți vezica înainte și după sex. Și activitatea sexuală crește riscul de a dezvolta o infecție urinară, mai ales dacă ești femeie, deoarece bacteriile pot intra cu ușurință în uretră. Pentru a reduce riscul, urinează și înainte și mai ales după contactul sexual, pentru a elimina bacteriile care pot provoca infecția.

• Evită produsele parfumate. Pentru a nu dezechilibra flora, evită să folosești tampoane interne parfumate, spray-uri deodorante și șervețele umede. Uleiurile de baie parfumate și băile cu bule pot, de asemenea, să irite zona genitală și să provoce dezechilibre.

• Consumă probiotice. Există mai multe modalități prin care poți lua probiotice pentru a spori sănătatea tractului urinar, inclusiv să consumi alimente fermentate, cum ar fi iaurtul, chefirul sau usturoiul. Mai poți administra suplimente probiotice sau utiliza supozitoare cu probiotice.

• Atenție la vestimentație! Sunt recomandate hainele lejere din fibre naturale, în timp ce lenjeria intimă din poliester sau pantalonii strâmți (cum sunt blugii slim) creează un mediu propice dezvoltării

A20 cps moi Biomicin Urinaracestora.

În cazul în care infecția urinară nu a putut fi evitată, trebuie să iei rapid măsuri, mai ales că simptomele sunt greu de suportat. Poți apela încă din prima zi la capsulele Biomicin Urinar de la Fares, un produs pe bază de uleiuri esențiale, cu puternic efect antibacterian. Mai este indicat și Diurosept capsule, eficient în caz de inflamații și infecții urinare, dar și pentru evitarea recidivelor, iar pentru a ajuta eliminarea bacteriilor și reducerea concentrației acestora în urină bea 3-4 căni de ceai Diurosept pe zi.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri