facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-05-29
Vizualizari: 2116
Comentarii: 0
Afecţiunile ficatului

Ficatul este considerat “un organ tăcut”, care nu ne semnalează suferinţa decât relativ tardiv. El este un organ vital, o adevărată „uzină vie” care metabolizează tot ce ingerăm. El contribuie la producţia bilei care ajută la digestia anumitor alimente, mai ales a grăsimilor, participă la formarea unor hormoni, la eliminarea toxinelor din sânge, inclusiv a medicamentelor, alcoolului şi drogurilor; controlează depozitele de grăsimi, producţia şi eliberarea colesterolului.

Creşterea în  dimensiuni a ficatului apare de obicei ca urmare a consumului excesiv de alcool, în  hepatita virală, steatoza hepatică (ficat gras), insuficienţa cardiacă congestivă, în afecţiuni maligne.

Ca simptome vorbim despre: obezitate sau pierdere rapidă în greutate, malnutriţie, senzaţia de oboseală. Când boala este mai avansată se instalează  starea generală  influenţată, disconfort în zona ficatului, uneori  icter (îngălbenirea pielii datorită creşterii  nivelului bilirubinei).

Plantele medicinale au o eficientă deosebită în prevenirea şi ameliorarea bolilor ficatului cu atât mai mult cu cât acesta este un organ cu capacitate mare de regenerare.

Pentru o hepatoprotectie completă, eficientă şi de durată putem apela la  capsulele HEPATOFIT 1, HEPATOFIT 2- concept unic în protecţia hepatică  şi RUMEXCARBO – formulă monahală din pulberi calcinate cu eficienţă confirmată clinic.

De asemenea  menţinerea unei alimentaţii bogate în proteine şi cu conţinut scăzut de grăsimi şi glucide, în care consumul de grăsimi săturate este înlocuit cu cele nesaturate din peste, ulei de măsline, nuci, este de un real folos bolnavului hepatic.

1. Hepatita C este o infecţie virală a ficatului cu răspândire mare. Aproximativ 3% din populaţia globului este purtătoare a acestei infecţii. În 80% din cazuri, boala se cronicizează şi poate provoca leziuni hepatice grave, cum ar fi ciroza hepatică.

În contextul actual, în care factorii de stres care ameninţă bună funcţionare a ficatului au crescut, vorbim despre  mai mulţi conservanţi alimentari, mai multe şi mai variate produse semi-preparate, un consum mai mare de medicamente folosirea unor  produse vegetale cu efect hepatoprotector, unele  cunoscute de sute de ani, reprezintă un real beneficiu pentru cei cu afecţiuni hepatice.

Rumex Carbo – reţeta monahală conţinând crenguţe de vită de vie, sâmburi de măslin, seminţe de struguri, rostopască, rizomi de stevia stânelor sub formă de pulbere calcinată printr-o procedura care respectă recomandarea măicuţelor de la Mănăstirea Răteşti reprezintă o alternativă naturală de prevenire şi tratament în afecţiunile ficatului.

Studiul clinic realizat în Centrul de Diagnostic şi Tratament” Dr. Victor Babeş” Bucureşti a reconfirmat siguranţa administrării produsului şi eficienţa acestuia pentru pacienţii” dificil de tratat”, adică cei care nu au răspuns la cura cu Interferon; astfel  s-a obţinut reducerea valorilor transaminazelor, reducere care s-a păstrat şi după 3 luni de la întreruperea tratamnetului cu Rumex Carbo.

2. HEPATOFIT 1 și HEPATOFIT 2 - două formule de capsule care prin alternarea lor la interval de 3 luni asigură tratamentul de lungă durată în steatoza hepatică şi oferă  hepatoprotecţie faţă de substanţele toxice ingerate (aditivi, conservanţi, medicamente, alcool, etc.).tratament pentru ficat

Formula HEPATOFIT 1 pe lângă cantitatea crescută de silimarină din compoziţie adaugă efectul sinergic  al schisandrei, plantă  cu tropism hepatic; de asemenea păpădia, anghinarea, rostopasca şi sulfina contribuie la buna funcţionare a ficatului fiind hepatoregeneratoare, antioxidante şi stimulente ale  funcţiei veziculei biliare. Studiul clinic a demonstrat reducerea valorilor transaminazelor în hepatită cronică de tip C şi evaluarea eficienţei a relevat rezultate semnificative la pacienţii cu  steatoză hepatică (ameliorarea imaginii ecografice, reducerea valorilor transaminazelor şi trigliceridelor).

Formula HEPATOFIT 2 asociază pe lângă armurariu - plantă medicinală consacrată în patologia hepatică, turmeric – una dintre cele mai studiate plante pentru efectul ei hepatoprotector, antiinflamator, hipocolesterolemiat şi antioxidant. Ganoderma şi shiitake – 2 ciuperci a căror compoziţie complexă au demonstrat eficienţă în prevenirea şi tratarea bolilor de ficat completează formula capsulelor HEPATOFIT 2. Alternarea celor 3 formule la interval de 3 luni asigură continuitatea terapiei în bolile cronice ale ficatul sau hepatoprotecţie pentru a susţine buna funcţionare hepatică.

Pacienţii cu hepatită cronică sunt de cele mai multe ori obosiţi, apatici, au intoleranţe alimentare şi imunitatea scăzută.

O schemă de tratament propusă recomandă administrarea de  capsule Rumex carbo 2x1/zi înainte de masă, timp de 4 luni. Continuarea terapiei cu Hepatofit 1,  3x1cps/zi înainte de masă, timp de 3 luni şi apoi alternare cu Hepatofit 2 încă 3 luni. Se poate relua apoi  administrarea capsulelor Rumex carbo sau se continuă cu alternarea celor 2 formule de Hepatofit.

Pe durata acestei cure se pot asocia de 2-3 ori pe an capsulele Imunitate cu 7 ciuperci, câte 1 lună de zile.

Asociat recomandăm consumul de ceai Hepatic 6-8 săptămâni alternat după acest interval de timp cu ceaiul Hepatocol, câte 2-3 căni pe zi.

Pe lângă dieta de cruţare hepatică care exclude acoolul în totalitate, odihna  şi evitarea stresului sunt  foarte importante.

Dacă este prezentă şi o încărcare grasă importantă a ficatului, recomandăm începerea schemei de tratament cu complexul Curăţarea Ficatului timp de 1 luna de zile, 1-2 linguri pe zi.

Recomandări Fares:

Hepatocol, ceai la plic/ Hepatocol, ceai la punga - Susţine buna funcţionare a ficatului. Menţine un flux biliar sănătos şi susţine sănătatea vezicii biliare

Hepatofit  - Contribuie la eliminarea acumulărilor de grăsimi de la nivel hepatic Hepatoprotector

Imunitate cu 7 ciuperci - Creşte rezistenţa organismului

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri