facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

SOLUȚIA NATURALĂ PENTRU COLONUL IRITABIL

Colonul iritabil, numit medical sindromul intestinului iritabil este o tulburare funcțională gastro-intestinală, care se manifestă prin durere abdominală, flatulență constipaţie, diaree, sau alternanţa acestora, pe o perioadă de cel putin trei luni.

Alături de dietă, gestionarea stresului şi corectarea stilului de viaţă, remediile naturale sunt o alternativă viabilă pentru sindromul de intestin iritabil. Echipa medicală Fares este alături de tine cu produsele COLON SĂNĂTOS, remedii naturale cu eficiență dovedită în sindromul intestinului iritabil.Există remedii naturale care au la bază combinații complexe de plante medicinale care ajută în cazul sindromul intestinului iritabil, și sunt lipsite de efecte secundare. Află care sunt acestea și cum te ajută în această afecțiune:

Frunze de măslin (Oleae folium)

Mentă (Menthae herba)

Volbură (Convolvuli herba)

Rădăcină de valeriană (Valerianae radix)

Sunătoare (Hyperici herba)

Rizomi de obligeană (Calami rhizoma)

Flori de lavandă (Lavandulae flos)

Scorţişoară (Cinnamomi cortex)

Mușețel

 

Menta - are o importantă acţiune antispastică, combate durerile colicative datorate spasmelor musculaturii netede de-a lungul întregului tub digestiv, facilitează eliminarea uşoară a gazelor intestinale.

Sunătoarea - prin acțiunea sa antidepresivă și antialgică, este unul dintre cele mai bune remedii în afecţiuni digestive însoţite de dureri de mare intensitate, pe fond depresiv–anxios, dublat de reacţii neurovegetative.

Obligeana - are acţiune calmantă şi liniştitoare, dar şi stimulentă a digestiei, antispastică şi carminativă (ajută la eliminarea gazelor intestinale), fiind folosită în tulburările digestive caracterizate de disconfort, balonări şi colici, inclusiv cele din cadrul sindromului de intestin iritabil.

Lavanda - binecunoscută pentru efectul ei relaxant și calmant, este și antispastică, carminativă, fiind benefică în afecţiuni digestive pe fond nervos precum colici abdominale și meteorism.

Valeriana - are acțiune anxiolitică și relaxantă atât asupra sistemului nervos central cât și asupra musculaturii, fiind utilă pentru persoane hipersensibile, care reacţionează disproporţionat la stimuli, inclusiv cu somatizări la nivel digestiv.

Frunzele de măslin - prezintă efecte astringente, antimicrobiene și antivirale, care le fac utile în enterocolitele infecțioase, contribuind la refacerea microflorei intestinale.

Scorțișoara - este utilizată în sindromul de intestin iritabil prin acţiunile antiseptice, antispastice şi carminative (ajută eliminarea gazelor intestinale).

Volbura - stimulează peristaltismul determinând evacuarea confortabilă a conţinutului intestinal cu un scaun unic, neînsoţit de colici sau vărsături.

Mușețelul - are efect antispastic și relaxant, fiind eficient în reducerea spasmelor musculare netede asociate cu diverse afecţiuni inflamatorii gastrointestinale, cum este și colonul iritabil.

Află mai multe despre beneficiile plantelor medicinale din Dicționarul de plante Fares.De ce să alegi produsele noastre pentru colonul iritabil?
Cât de eficiente sunt? Cum și de ce să asociezi produsele?


  • Oferim produse complet naturale pentru combaterea sindromului intestinului iritabil (colon iritabil).
  • Combinații complexe de plante medicinale gândite să acționeze atât asupra cauzei cât și a simptomelor.
  • COLON SĂNĂTOS capsule combate cauza psiho-emoțională implicată în producerea aproximativ a 80% din cazurile sindromului intestinului iritabil.
  • Reduce durerea colicativă datorată spasmului musculaturii intestinale.
  • Acționează simultan și prin efect calmant, antibacterian, reglator al tranzitului intestinal .
  • Eficiență evaluată clinic.
  • Constituie o alternativă naturală la schema alopată a sindromului intestinului iritabil.
  • Fără efecte adverse.
  • Sigur pentru administrarea de lungă durată.


COLON SĂNĂTOS, capsule , este un produs 100% natural recomandat pentru sindromul colonului iritabil atât cu predominanța diareei, cât și cu alternanța constipație-diaree. Aceasta afecțiune are o importanta componentă psiho-emoțională, cura se adresează atât simptomului principal care este durerea colicativă, dată de spasmul musculaturii intestinale, cât și echilibrării sistemului nervos vegetativ.

Rezultatele clinice:
S-a administrat COLON SĂNĂTOS, capsule timp de 1 lună, unui lot de persoane cu sindromul intestinului iritabil care prezentau durere abdominală, diaree, constipație sau alternanța lor, emisie de mucus, balonare.COLON SĂNĂTOS capsule s-a dovedit eficient pentru ameliorarea întregului tablou clinic în 77% cazuri și a dus la dispariția simptomelor la 22,9% din cazuri, astfel că poate fi recomandat de prima intenție în tratamentul sindromului intestinului iritabil.
A condus la reducerea scaunelor diareice în 100% cazuri și a alternanței diaree-constipație în 93% cazuri.
Produsul a avut un răspuns pozitiv chiar și în cazul ineficienței medicației alopate (33%), dar și la persoanele cu vârsta de peste 60 ani (50%), unde simptomele trenau de multă vreme.
Efectul se instalează după 2-3 zile până la 2 săptămâni de la începerea administrării.

COLON SĂNĂTOS, capsule poate fi asociat în terapie cu ceaiul COLON SĂNĂTOS, care contribuie în plus la reducerea spasmelor tractului digestiv, a balonării și discomfortului abdominal.
În perioadele cu stres crescut, sau la persoane hipersensibile recomandăm asocierea cu DISTONOPLANT, capsule, 1 capsulă de 3 ori pe zi, 1-3 luni, sau la nevoie.
Prin asocierile recomandate acțiunea acestor produse se potențează, astfel puteți beneficia de apariția mai rapidă a efectelor benefice în sindromul colonului iritabil.

Poate te interesează și alte recomandări Fares

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri