×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Afecțiuni pulmonare cronice tratate cu remedii naturale

Remedii Boli Si Afectiuni

Fumatul, expunerea prelungită la substanțe poluante sau toxice, precum și o serie de factori iritanți, alergeni ori infecțiile acute netratate ale căilor respiratorii reprezintă principalele cauze ale afecțiunilor pulmonare cronice. Emfizemul și bronșita cronică sunt doar două exemple. O soluție naturală de prevenție și tratare a acestora este folosirea remediului natural capsule Biosept.

Aceste capsule au în compoziție frunze de măslin, lichen de piatră, muguri de plop, extract de scoarţă de salcie și cuişoare. Frunzele de măslin sunt un antibiotic natural cu spectru larg (Escherichia coli, stafilococ auriu, streptococ, Pseudomonas, mycobacterii, enterococi), antiviral (virusuri gripale, herpes), antifungic (Candida, aspergillus, microsporum, trichophyton) și vermifug.

Spre deosebire de antibioticele de sinteză, substanțele din frunzele de măslin distrug doar bacteriile dăunătoare organismului, nu şi pe cele utile acestuia, precum cele din intestin.

Totodată, scoarţa de salcie albă s-a dovedit a fi un veritabil antiinflamator natural, cu un puternic efect antiinflamator, febrifug, sudorific și antialgic, fiind recomandată pentru ameliorarea durerilor și scăderea febrei.

Lichenul de piatră este activ împotriva bacteriilor Gram pozitive, anaerobe şi inhibibă dezvoltarea Mycobacterium Tuberculosis. Substanțele din compoziția sa au un efect antiinflamator comparabil cu al ibuprofenului.

Mugurii de plop au puternice acţiuni antiinflamatorii, analgezice, antifebrile, sudorifice. Cuişoarele au proprietăți antibacteriene cu spectru larg, antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice, carminative, antinevralgice, anestezice locale şi anticoagulante.

Capsulele Biosept sunt indicate în infecţii şi inflamaţii respiratorii (răceală, gripă, amigdalită, faringită, bronşită), dar și în infecţii digestive (enterite, enterocolite bacteriene, candidozice sau virale, colite fermentative, parazitoze intestinale) sau infecţii uro-genitale (uretrite, cistite, pielonefrite, anexite).

În afecțiuni cronice pulmonare, acest produs poate fi luat timp de 30 de zile, câte o capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă, cu o cantitate suficientă de apă. Dacă se dorește un efect mai puternic se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 7-10 zile.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.