facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2019-09-05
Vizualizari: 688
Comentarii: 0
Acum e momentul să întăriți imunitatea copiilor! Cum se face corect

Imunitatea nu se formează peste noapte, nici apăsând pe un buton. Este nevoie de 6-8 săptămâni de „cură” cu alimente bogate în vitamine, ceaiuri, tincturi și suplimente alimentare. Mai ales în cazul copiilor e bine să acționați din timp. In curând încep școala, grădinița, intră în comunitate și „vor face schimb de virusuri”, crescându-și riscul de îmbolnăvire.

De întărirea imunității nu trebuie să ne aducem aminte abia la toamnă, în pragul sezonului de gripă și răceală. Acum e momentul să ne îngrijim de sănătate, mai ales că natura ține cu noi. Este sezonul afinelor, murelor, zmeurei, cătinei, coacăzelor - fructe extrem de bogate în vitamine și antioxidanți. Fă din ele cocktailuri cu miere, ghimbir ras, suc de lămâie şi alte fructe de sezon. Sunt infinit mai sănătoase decât sucurile din comerț. Din alimentația familiei nu trebuie să lipsească lactatele, fructele oleaginoase și uleiurile presate la rece, carnea, ouăle, supele de legume și de pui, multă ceapă și usturoi, de ce nu, căci sunt veritabile antibiotice naturale. Fiți voi, adulții, un exemplu pentru copii! Mâncați împreună la masă același gen de mâncare sănătoasă. Nu poți să-i dai copilului salată și broccoli, iar tu să mănânci cartofi prăjiți. Gusturile se educă. Îți cere dulciuri? Prepară-i în casă diverși biscuiți, brioșe și torturi în care vei folosi făină integrală, fructe proaspete sau uscate, nuci, migdale, îndulcitori naturali (miere, sirop de arțar etc.). Inclusiv înghețata i-o poți face în casă din iaurt și diverse fructe de sezon.

comprimate masticabileCeaiurile pot face și ele minuni. Beți cu încredere ceai de soc, echinacea, măceșe și cătină, care au un puternic efect vitaminizant, antioxidant. Lasă-l pe copil să se joace și să se odihnească mai mult acum, în vacanță. Lipsa stresului și somnul pe săturate sunt esențiale pentru un organism puternic, sănătos.

Pentru că de cele mai multe ori nu reușim să întărim imunitatea unui organism doar din alimentație, în anumite perioade ale anului e bine să ținem câte o cură cu suplimente. Siropurile pentru întărirea imunității, cu miere, propolis și plante medicinale, sunt chiar recomandate copiilor. De asemenea, comprimatele cu echinacea, cătină sau măceșe sunt gustoase și ușor de acceptat de către copii.

Totuși, nu exagerați! Stimularea imunității în mod agresiv și pe perioade lungi de timp poate cauza tulburări de tip autoimun, adică pot apărea alergii și boli autoimune. Încercați doar să mâncați sănătos și echilibrat!

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri