×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

85 de ani de Fares – Concursul lunii decembrie – încheiat

Concursul lunii

Concursul nostru s-a încheiat! Vă mulțumim tuturor pentru participare. Iată cei zece câștigători ai premiilor aniversare Fares: Cristina Dragomir​, ​Andreea Ghituleasa​​, ​Crisan Alin​, ​Rodica Gherghel, Marian si Georgiana Mihai​, ​Mona Voicu​, ​Anca Bejan​, Teodora Gheorghe​, ​D​aniel Dragomir​​, Andreia Maria Neacsu.

Felicitări! 

Vă rugăm să ne trimiteți un email la concurs@fares.ro în care să ne spuneți adresa de livrare pentru premii.

Rămâneți alături de noi, următorul concurs va începe în 2015! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Dragii noștri, suntem fericiți să împărtășim cu voi faptul că Fares împlinește 85 de ani de sănătate, pasiune și încredere în natură.

Pentru că și voi faceți parte din povestea noastră, vă invităm să participați la concursul nostru unde puteți să câștigați premii din inima Daciei.

Avem pentru voi 10 agende Fares pe care să le umpleți cu lucruri bune și tot atâtea produse pentru imunitate: Capsule Imunitate cu 7 ciuperci, Capsule Imunitate cu Echinacea, ceai Echinacea si ceai Imunitate din gama Stare de bine. Tot ce trebuie sa faceți ca să le câștigați este să ne spuneți care este produsul vostru preferat de la Fares lăsându-ne un comentariu la acest articol.

Premiile vor fi împărțite între cei 10 câștigători care vor fi desemnați prin tragere la sorți luni, 22 decembrie.

Puteti citi regulamentul concursului aici.

Vă trimitem 85 de gânduri bune din inima Daciei și tot atâtea zâmbete. Mult succes tuturor participantilor!

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.