facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-10-14
Vizualizari: 1708
Comentarii: 0
8 semne că ai imunitatea scăzută

Imunitatea scăzută se manifestă în moduri și grade diferite. La început, apar câteva semnale prin care organismul îți transmite că are o capacitate redusă de apărare și că poate fi în pericol. Ține seama de aceste semnale și ia cât mai repede măsuri.

- Răcești des și te vindeci greu. Un adult răcește de maximum 3 ori pe sezon, iar un astfel de episod durează în medie 7 zile. Dacă la tine infecțiile virale apar des, se vindecă greu și apar complicații, este semn clar că imunitatea îți este “praf”.

- Infecțiile urinare repetate sunt și ele simptomul unui sistem imunitar fragil.

- Îți ies coșuri pe față. Acestea sunt și ele niște infecții ale pielii, deci tot un semn al unor dezechilibre și vulnerabilități în organism.

- Stările de epuizare, asociate sau nu cu insomnia, cu lipsa de concentrare sau cu depresia. Când nu au o cauză evidentă, ele trebuie să te pună în gardă.

- Oscilațiile de greutate. Apar din cauza capacității reduse a organismului de a-și regla arderile și de a procesa în mod corespunzător energia din alimente.

- Herpes bucal sau genital. Virusul se află în stare latentă în organism și recidivează atunci când sistemul imunitar este slăbit.

- Candidozele bucale sau genitale. Pe piele sau în organism trăiesc anumite ciuperci care, în mod normal, nu sunt periculoase, dar, în condiții de imunitate scăzută, ele se pot înmulți și provoca infecții.

- Răni care se vindecă greu, deoarece capacitatea de refacere a organismului este compromisă.

Dacă vrei să evaluezi exact starea imunității tale, poți face un test specific, numit imunogramă, prin care se depistează cantitatea de anticorpi din sânge.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri