facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-07-15
Vizualizari: 767
Comentarii: 0
7 trucuri pentru un abdomen plat, în vacanța la malul mării

Sunt persoane care pot bea doi litri de sucuri carbogazoase pe zi, pot mânca fasole cu cârnați și pepene roșu ca desert și tot au abdomenul plat. Cei mai mulți, însă, nu sunt la fel de norocoși. Dacă și tu suferi de colon iritabil, ești sensibilă la anumite alimente și te balonezi ușor, ia aminte la recomandările de mai jos! Îți vor prinde tare bine în special în vacanța de vară, la mare, când cu siguranță vei vrea nu doar să arăți bine în costum de baie, ci și să te simți bine.

Evită alimentele care favorizează acumularea de gaze: mazăre, linte, fasole, varză, conopidă, broccoli, ceapă, anumite lactate și anumite fructe și legume (în funcție de sensibilitățile fiecăruia). Alimentele iuți, de asemenea, provoacă spasme ale intestinului gros. Cei care au intestin iritabil e bine să evite alimentele procesate, mezelurile, tocăturile, dulciurile pe bază de zahăr rafinat.

Atenție când și cum mănânci! În primul rând, respectă un orar de masă, nu mânca rar și mult o dată, nu vorbi în timpul mesei, agitat, pentru că vei înghiți aer. Apoi, ai grijă la combinațiile din farfurie. Unele alimente se digeră mai greu, altele mai repede și fermentează.

Redu sarea din mâncare. Evită mezelurile, chipsurile, covrigeii, brânza sărată, pentru că favorizează retenția de apă, iar asta e una din

reduc simptomele colonului iritabil

cauzele balonării. Te vei simți umflată, vei arăta umflată. Pentru a preveni și trata retenția de apă, orientează-te spre alimente bogate în potasiu (avocado, mango, papaya, pepene galben, mango). Potasiul este un diuretic natural care elimină surplusul de lichide din organism.

Apelează și la remedii naturale cu efect diuretic. Este vorba despre plante care contribuie la funcționarea normală a rinichilor și le susțin funcția excretoare. Aceste plante se pot consuma sub formă de ceai.

Dacă suferi de intestin iritabil și ai mai multe sensibilități alimentare, ține la-ndemână capsulele Colon Sănătos de la Fares. Favorizează eliminarea gazelor și reduc disconfortul digestiv. Un alt truc la care poți apela la urgență, chiar și în vacanță, este să amesteci într-un pahar cu apă puțin bicarbonat de sodiu, un praf de sare și zeama de la o lămâie. Bea acest amestec atunci când te simți balonată.

Renunță la guma de mestecat, care favorizează înghițirea de aer.

Tot pentru a nu mai înghiți aer, evită băuturile carbogazoase, nu bea nimic cu paiul și nu sorbi dintr-o băutură caldă (ceai, cafea, supă).

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri